42

4K 93 15
                                    

''Jeg vil bare rigtig gerne have dig tilbage..'' Han tog min hånd i sin. ''Thor..'' Jeg kiggede ned på vores hænder. Jeg vil også rigtig gerne have ham tilbage, men der er bare sket så mange ting her på det sidste, som får mig til at lade en lille smule vær.. Men alligevel kan jeg ikke få mig selv til at afvise ham. ''Nej.. det nok en dårlig idé.'' Thor sukkede og skulle til at tage sin hånd til sig igen. Jeg tog hans anden hånd og rystede på hovedet. ''Thor. Nej. Jeg vil også godt have dig tilbage. Jeg har savnet dig som en gal..'' Vi kiggede hinanden i øjnene igen. ''Vil du så.. være min kæreste. Igen?'' Han bed sig i læben så hans kindben blev endnu mere tydelig end de er i forvejen. Jeg nikkede. "Ja, Thor. Det vil jeg gerne!"

Hans læber kom tættere på mine. Jeg lagde langsomt mine arme om hans nakke, og han placerede sine hænder på mine hofter. Vi kyssede eller rettere sagt snavede i ret lang tid. Det endte med at vi lagde os ned. Jeg lå halvt oven på ham. Jeg tog forsigtigt min hånd op til hans hår, da jeg ved at han elsker når jeg 'leger' med det. Han smilte midt i kysset. En dør sagde pludselig smæk. Jeg fjernede mit hoved fra Thors og kunne høre min mor ude fra køkkenet. "Hvorfor er hun allerede hjemme?" Sukkede jeg lavt. Thor sukkede også lidt. Skridt kom tættere på min dør. Jeg satte mig hurtigt op, og det gjorde Thor også. Lige inden hun kom ind, kørte Thor sine hænder gennem sit hår, så det ikke ser så rodet ud.

"He-" hun stoppede da hun så Thor. "Hej mor." Smilte jeg. "Hej, og hej Thor.." Hun kiggede mærkeligt på Thor. "Hej.." Han smilte forsigtigt til hende. "Emma, kommer du ikke lige med?" Hun gik igen. "Jeg kommer om lidt." Sukkede jeg og rejste mig pop. Jeg gik ud i køkkenet til mor.

"Hvad?" Spurgte jeg og lagde mine arme over kors. "Hvad laver han her?" Hun snakkede lavt. "Vi er blevet gode igen.. Og nu er vi altså sammen igen!" Jeg smilte svagt. "Okay.. Og alt det han har gjort er du bare okay med?" Hun så mærkelig ud. "Ja mor! Bare lad vær med at opfører dig så mærkeligt!" Jeg gik ind til Thor igen. "Hvad så?" Spurgte han. "Ikke noget.." Jeg lagde mig over i hans arme. Han lagde sine arme om mig. "I sommerferien, ikk?" Thor kiggede ned på mig. "Ja?" "Der vil jeg altså godt have dig med op i sommerhuset!" Han smilte. "Ja! Men skulle din familie ikke også med?" "Jo, men det er den sidste uge af ferien, og jeg vil godt have dig med i den første uge." Han tog min hånd og legede lidt med den. "Det vil jeg gerne!" Svarede jeg med et Storr smil. "Dejligt! Jeg havde i tankerne at det så bare skulle være os. Alene?" Hans smilte frækt. "Ej Thor!" Jeg daskede til hans skulder og grinte. Han grinte også. "Men jo, det ville være så hyggeligt!" Han nikkede af min kommentar. "Jeg tror også snart jeg skal hjem.." Han sukkede. "Ej, ikke allerede?" Jeg sukkede også. "Klokken er halv seks.." "Ja okay.. Jeg følger dig hjem så!" Vi rejste os op og gik ud for at tage vores sko på. Det var ret varmt så vi tog ingen jakker på. Thor tog sin i hænderne. Da vi kom ud tog han min hånd og flettede den ind i hans.

Things We DoOnde histórias criam vida. Descubra agora