4

6.7K 103 3
                                    

Vi kom til Lauges hus. Da vi gik ind ad døren, flettede vi stadig fingre. Lauge kom ud til os. Thor tog sin hånd til sig. Lauge smilte. "Fedt, der er allerede nogen på vej her over" sagde han. "Lækkert" smilte Thor og gik ind til de andre. Jeg skulle også lige til at gå. "Emma" jeg vendte mit blik mod Lauge. "Ja?" Jeg smilte nervøst til ham. "Pas på ham." Svarede han. "Pas på hvem?" Spurgte jeg. "Thor. Jeg så jer godt" han fniste. Jeg rødmede. "Hey, det okay. Men lov mig at passe på ham. Han har haft der svært med piger.." Jeg nikkede forståeligt og gik ind til de andre sammen med Lauge og alkohollen.

Der var kun en ledig plads imellem Ophelia og Thor - så jeg satte mig ned der. "Kyssede i?" Hviskede Ophelia til mig. "Nej!" Hviskede jeg tilbage. "Nå, men hvad så?" Spurgte hun. Stadig hviskende. "Vi krammede, og så flettede vi måske fingre.." Svarede jeg stolt. "SERIØST! Aaw" denne gang hviskede hun ikke. Alle rettede deres opmærksomhed på os, mest Ophelia. "Heh" hun fniste.

Der bankede på døren, og en del mennesker strømmede ind.

()

Festen havde været i gang i omkring to timer. Jeg havde ikke snakket med Thor siden den gang vi var ude at gå. Han snakkede dog meget med en blondine. Jeg blev lidt jaloux.

"Em, skal du ikke danse?" Ophelia kom over til mig. Man kunne sagtens høre at hun havde fået noget at drikke. "Jeg ved ikke.." Svarede jeg og kiggede stadig på Thor. "Spørg Thor om han vil danse!" Sagde hun glad. "Han har travlt med henne blondinen. Glem det.." Sukkede jeg. Hun blinkede til mig og gik over for at snakke med Thor. Efter et par minutter var han på vej over til mig.

"Hey" smilte han. "Hej.." Sukkede jeg. "Er der sket noget?" Spurgte han. "Ved du hvad? Det ligemeget!" Jeg gik forbi ham og alle de andre, og fortsatte helt ud.

Et køligt tæppe lagde sig over mig, da jeg kom udenfor. "Emma?" En lidt hæs stemme fyldte mine øre - sammen med den høje musik inde fra huset. "Hvad?" Jeg satte mig ned med ryggen mig muren. "Hvorfor er du så sur?" Han satte sig ned ved siden af mig.

"Jeg er ikke sur! Jeg bare .. ked af det!" Svarede jeg og begyndte at pille ved noget græs. "Er der sket noget?.." Jeg mærkede hans øjne på mig. "Okay.. Ja, der er sket noget! Det lyder garenteret fuldstændig ondsvagt! Men du ved godt at jeg har det svært med drenge, og da du krammede mig, følte jeg noget helt specielt som jeg aldrig har følt før med en dreng. Jeg troede på en måde at vi skulle snakke sammen her iaften, men du står bare sammen med hende blondinen!" Svarede jeg. "Undskyld.. Jeg har bare ikke vidst hvad jeg skulle sige til dig? Du virker som noget helt specielt. Og jeg vil ikke ødelægge det.." Han lød trist. "Det går da godt, så.." Mumlede jeg.

"Emma.." Hans pegefinger og langefinger løftede min hage langsomt op. Vi fik øjenkontakt. Hans blå øjne skinnede. "Undskyld.." Han fjernede sine fingre igen. "De-det okay.." Jeg rejste mig op. "Skal du med?" Spurgte jeg ham. Han nikkede. "Men.." Jeg stoppede op, og kiggede på ham.

Things We DoWhere stories live. Discover now