19

4.8K 89 5
                                    

Thor kiggede stadig genert på mig. "Ej.." Mumlede han og kiggede ned i jorden.

"Ja!" Udbrød jeg. Han kiggede op og så lidt mere glad ud. "Ja, Thor. Jeg vil godt være din kæreste!" Svarede jeg. Han smilte over hele fjæset. Hvin kunne høres bag mig. Jeg vendte mig om og så de andre stod og klappede i deres hænder. Ophelia smilte stort til mig.

"Leif! kys hende dog!" Råbte drengene. Jeg rødmede lidt. Thor placerede sine hænder på mine hofter og jeg placerede mine arme om hans nakke. Vi kom tættere på hinanden. Vores læber mødtes, og det føltes hundrede gange bedre end alle de andre gange vi har kysset.
Vi trak os langsomt fra kysset. Vi kiggede hinanden i øjnene. "Jeg elsker dig" hviskede han og trak mig helt ind til sig. Vi krammede i lidt tid.

"Hva, er i snart færdige?" Det lød som Anthon. "Anth, stop nu! Lad dem hygge sig!" Kom det fra Lauge. Thor fniste. Vi trak os fra krammet og kiggede hinanden i øjnene. "Vil i med?" Blev der råbt bag os. "Bare gå, vi kommer" råbte Thor tilbage. De andre gik. Vi stod stadig bare og kiggede hinanden i øjnene. "skal vi gå hen til dem?" Spurgte Thor. "Jo " svarede jeg. Vi tog hinanden i hånden, og fulgte efter de andre.

()

Klokken var blevet fem, og vi besluttede os for at finde et sted vi kunne spise. Vi havde ikke lavet særlig meget idag. Bare gået rundt på strøget, blevet stoppet ret mange gange af fans, shoppet en smule.

"Skal vi ikke have sushi?" Spurgte Ophelia med et bedene blik. "Jeg kan ikke lide sushi.." Svarede jeg og kiggede på hende. Hun ved godt at jeg HADER sushi. "Så kan vi vel bare spise sushi, og i kan spise et andet sted?" Lauge blinkede til Thor. Jeg fniste. "Jo selvfølgelig." Thor smilte til mig. "Skriv lige når i er færdige." Sagde Anthon inden de gik. "Skal vi nok." Svarede Thor. Vi gik lidt rundt og fandt så en restaurant.

"Hvad kan jeg gøre for jer?" En dame kom hen til os. "Øhm.." Thor kiggede lidt i menúkortet. "En laksepasta" svarede han. "Og bare en normal pasta til mig" svarede jeg. Damen smilede og gik igen.

Der var lidt stille mellem os. Stilheden blev brudt, da min mobil ringede. Jeg tog den op, og så at det var Teodor. "Undskyld, men det Teo.." Sagde jeg og tog den. Jeg gik lidt væk fra Thor.

"Hvad?" Spurgte jeg, da jeg havde taget den. "Også Hej til dig." Han grinte. "Haha, hvorfor ringer du?" "Jo, vi ville bare høre hvordan det går." "For at være ærlig, så det ret akavet. Vi har ikke rigtig snakket om noget." "I plejer da at snakke meget." "Ja, men jeg ved ikke hvad det er? Hvad kan vi snakke om?" "Prøv og spørg ind til koncerterne og sådan." "Jeg prøver. Tak Teo" "Altid for dig." "Vi ses" "Ja, hils" "Skal jeg nok. Hejhej" jeg lagde på og gik hen til Thor igen. "Hvad så?" "Han ville bare hvide hvordan det gik." Svarede jeg og satte mig ned igen. "Haha, okay"

Vores mad kom, og vi begyndte at spise.

"Emma, der er noget jeg har tænkt på.." Thor kiggede på mig. "Ja?"

"Du ved, når hvor du tager hjem i morgen. Kommer vi jo nok ikke til at se hinanden så meget.." Han sukkede. "Nej, men vi kan stadig ses i weekenderne og ferierne." Jeg smilte skævt. "Jo.." Thor nikkede. "Jeg elsker dig" smilte han og tog min hånd. "Jeg elsker dig" smilede jeg tilbage.

Things We DoTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang