2

8.1K 99 11
                                    

''Ej, det mener i ikke!'' Grinte Teodor. ''Teo, det jo den kla-siske sang. Selvfølgelig skal hun ha den!'' Svarede Anthon. Jeg gik bare og forstod intet. ''Tak, tror jeg..'' Sagde jeg ret akavet. ''Det var da så lidt, skulle det være en anden gang?'' Anthon blinkede til mig.

Vi kom til et hvidt hus. Vi gik ind ad døren, og fortsatte hen til Lauges værelse. ''Mine forældre er ikke hjemme før Mandag. Tænkte på om vi ikke skulle invitere nogle over og holde fest?'' Lauge kiggede rundt på os allesammen. Vi nikede os allesammen enige. ''Fedt''

Ophelia kom over til mig. ''Nå, har du så fået et godt øje til en af dem?'' Hun smilte smørret. ''O! Stop!'' Jeg kiggede lidt væk. Thors blik fangede mit. Han smilte. Jeg rødmede. ''Er det Thor?'' Hun klaskede sit hovede ind foran mit. ''Er det Thor!?'' Spurgte hun igen. Bare mere ivrigt den her gang. ''Måske..'' Svarede jeg og blev sikkert helt rød i hovedet. ''Ååårh! Han er altså helt vildt sød!'' Hun klappede i hendes hænder. ''Laugemuss'' kaldte Ophelia. ''Ja?'' Han lagde sin arm om hende. ''Vi skal vel have noget at drikke til festen.. Kunne Emma og Thor ikke smutte ned og købe noget?'' Hun smilte til Thor. ''Øh..'' Lauge kiggede på Ophelia. Hun gav ham kom-nu! blikket. ''Jo, selvfølgelig. Nogen skal jo gøre det.'' Svarede Lauge efter lidt tid.

Thor kom over til mig. ''Vil du med?'' Han gav mig sådan en helt vildt sødt skævt smil. ''Ja'' svarede jeg. Vi gik ud for at tage vores sko og jakker på.

På vej med til butikken kom der tre piger hen til os. "OMC! Du Thor!" De hvinede helt vildt. "Ja, det er mig" svarede Thor dem. "Må-må vi ikke få et billede?" Stammede en med brunt hår. "Jo selvfølgelig"
De gav mig mobilen, og jeg tog nogle billeder af dem. "Tusinde tak Thor! Vi elsker dig! Og Anthon!" De smilte. "Vi elsker også jer!" Sagde Thor. "Men, er i kærester?" Spurgte den ene skuffende. "Nej, vi er bare .. rigtig gode venner" han lagde sin arm om mig. "Okay. Du er heldig over at have ham som ven!" Sagde de. "Heh, det er jeg da også" svarede jeg, selvom jeg ikke kunne se hvorfor. "Farvel piger. Hyggeligt at møde jer" Thor lavede luftkys til dem, og så fortsatte vi mod butikken.

"Har i fans?" Spurgte jeg. "Haha, ja. Vi er med i X Factor" svarede han med et lille grin. "Arh, det er der jeg har set jer!" Nu gav det hele mening. "Jeg har ikke set det så meget. Kun en gang, da Ophelia tvang mig"

"Hvad synes du som om os?" Spurgte han. Han havde stadig sin arm om mig. "I hvert fald ikke dårlige. Der er vel et eller andet specielt over jer" svarede jeg.

Vi kom til butikken. Thor fjernede sin arm, da vi gik ind.

"Tror du ikke det her er nok?" Spurgte han og kom hen med tre kasser. "Jo" svarede jeg. Vi gik hen for at betale.

"100 kr" sagde damen bag desken. "Her" Thor gav hende pengene. "Tak, vil i have en pose med?" Thor nikkede. Hun pakkede kasserne ned i posen. "Farvel" "farvel"

Things We DoWhere stories live. Discover now