50

3.5K 82 12
                                    

Vi var stoppet med at kysse og lå nu bare og kiggede hinanden i øjnene. Hans hånd fandt min kind. Han aede den stille. "Jeg elsker dig" hans hæse stemme er sød. Jeg smilte til ham. Han lagde sin arm om mig. Jeg rykkede mig, så jeg lå helt inde ved ham. Jeg kunne mærke varmen fra hans krop. "Undskyld, igen" hviskede han. "Thor, det okay. Jeg gider ikke snakke om det mere.. Jeg vil bare godt glemme det" jeg kiggede ham i øjnene. "Okay, undskyld" han grinte. Jeg grinte med ham.

"Emma? Thor? Kommer i snart ud til os andre?" Det lød som Teodor. "Jo, vi kommer snart!" Råbte Thor hæst tilbage. "Din stemme." Grinte jeg. "Eeej, det ikke sjovt!" Han daskede blidt til mig. "Stop" jeg grinte af ham. "Nå, skal vi ikke gå ud til de andre?" Spurgte jeg. "Jo, det må vi hellere." Svarede han. Vi rejste os begge op. "Emma?" Thor tog fat om mit håndled, lige inden jeg gik ud. "Ja?" Jeg vendte mig rundt og kiggede på ham. "Er vi... kærester?" Spurgte han. "Ja" jeg nikkede. Han kom helt hen til mig og kyssede mig blidt på munden. Jeg smilte.

Da vi kom ud af teltet, kiggede alle på os. "Nåå, har turdelduerne fundet sammen igen?" Jacob kom over til os. "Man, hold" Thor grinte. "Ej, det okay. I er bedst sammen!" Sagde han.

"Skal vi ikke hen og høre noget musik?" Vi nikkede alle og gik hen mod scenen. Der lød høj musik og lugten af alkohol fyldte min næse. Thor gik med sin arm over min skulder.

/\/\/\/\/\/\

Undskyld jeg ikke opdaterede igår.. Men jeg er havnet i den, at jeg ved ikke hvad jeg skal skrive om mere .. Jeg har ikke mistet skrivelysten - tvært imod - jeg ved bare ikke hvad jeg skal skrive.. Så kom med forslag i kommentaren ! Skriver et nyt kapitel så snart der er kommet forslag ! - OG UNDSKYLD FOR ET KORT KAPITEL ....

Things We DoWhere stories live. Discover now