20

5K 97 5
                                    

Jeg vågnede og havde ret dårligt. Idag skulle vi hjem. Jeg havde ikke lyst til at tage hjem. Jeg ville aller helst bare blive her hos Thor!

"Emma?" Ophelia ruskede sløvt i mig. "Hvad?" Sukkede jeg og rejste mig op. "Vi skal pakke." Hun sukkede også. "Ja.." Vi rejste os begge op, og begyndte at pakke vores ting. Lauge kom ind til os. "Hey smukke" han gav Ophelia et kram. "Hej" hun kyssede hans kind. De er så perfekte sammen. "Kan i ikke blive her, bare lige lidt længere?" Han lød med håb i stemmen. "Desværre skat. Skolen starter snart igen.." Ophelia lød trist. "Årgh.." Mens de stod sådan sammen, pakkede jeg videre.

Min mobil bippede. Det var en besked fra Thor. Han spurgte om hvornår vi skulle med toget. "O! Hvornår skal vi med toget?" Spurgte jeg. "Klokken 16" svarede hun. Jeg svarede Thor tilbage, og fik endnu en besked. Han spurgte nu om jeg ikke kom over, inden vi tog afsted. Jeg skrev at jeg selvfølgelig ville komme. Jeg rejste mig op og fandt noget tøj frem. Bare mine sorte stramme jeans, en sort Nike t-shirt og mine Adidas superstar sko. Jeg gik ud på badeværelset for at tage mit tøj på, lægge lidt makeup og sætte mit hår. Jeg lagde noget naturligt makeup og gjorde intet ved mit hår. Sprayede kun loft hårlak i det.

"Hvad skal du?" Spurgte Ophelia, da jeg skyndte mig ud ad døren. "Hun skal da over til Thor" svarede Lauge hende. "Nå, selvfølgelig. Hils!" Råbte hun tilbage. "Skal nok" svarede jeg og begyndte at gå der over.

På vej der over mødte jeg Maximilian og Oskar. De sad og ventede på en bus. "Hey" smilte de da de så mig. "Hej" svarede jeg tilbage. "Hvad skal du så?" Spurgte Oskar. "Over til Thor." smilte jeg. "Er det ikke jeres sidste dag sammen?" Spurgte Maximilian. "Jo, eller for den her ferie. Vi skal da ses mere?" Jeg fniste lidt. "Haha, selvfølgelig. Nå, men hils ham da lige." Oskar smilede. "Det skal jeg nok. Hejhej" "hejhej"

Jeg var kommet til huset. Jeg bankede på. Der gik et minut inden døren blev åbnet. Thor stod i døråbningen. Han havde morgenhår, en t-shirt og nogle shorts på. Nurgh hvor ser han dejlig ud.

"Hej smukke" Thor krammede mig og gav min kind et kys. "Hej!" Svarede jeg og gengældte hans kram. Vi gik ind på hans værelse, og smed os i sengen.

"Det var klokken 16 i skulle med toget, ikk?" Thor havde lagt sig til at lege lidt med mit hår. "Jo, alt for tidligt.." Sukkede jeg og kiggede på ham. Vores øjne mødtes. "Ja.." Han lavede sadface. "Men hvornår skal vi så ses igen?" Spurgte jeg og rykkede mig om på siden, så vi lå mod hinanden. "Vi kan vel skrives?" Svarede han og kørte sine hånd gennem mit hår. "Jo" jeg smilte til ham.

Vi lå og snakkede lidt frem og tilbage. Vi kyssede også lidt.

Min mobil bippede. Der var en besked fra Ophelia.

Kommer du snart hjem?

Jo, jeg kommer snart

"Hvem er det?" Thor smilte til mig. "Ophelia. Hun spørg om jeg ikke snart kommer. Tror jeg skal til og gå.." Jeg sukkede. "Jeg tager med. Vil gerne have sagt ordenligt farvel." Han rejste sig op.

Vi gik ud for at tage sko på. Thors mor kom ud til os. "Hvad skal- Hej Emma" hun så lidt overrasket ud. " Jeg følger hende lige hen til stationen" sagde Thor. "Jo" hun smilte til os. Thor gik over for at give hende kram. Mens de krammede smilte Ulla stort. "Ej, er det rigtigt? Tillykke!" Hun smilte til os begge. Jeg rødmede lidt. "Tak"

"Vi tager afsted nu." Thor smilte og tog min hånd. "Vent. Jeg vil da også lige sige farvel til Emma." Ulla kom hen og gav mig et kram.

Things We Doحيث تعيش القصص. اكتشف الآن