61

3.5K 79 25
                                    

Jeg vågnede ved at der var noget der rykkede på sig. "Thor?" Mumlede jeg. "Shh, bare sov videre. Jeg løfter dig ind i sengen" svarede han. Jeg lukkede mine øjne igen. Thor løftede mig op i brudestilling og lagde mig ind i sengen. Jeg hev dynen helt op til min hage. Jeg faldt hurtigt i søvn igen.

Thors synsvinkel:

Jeg sad på sengekanten med min mobil. Der bippede en mobil frem. Den var fra Josephine. Lysten til ikke at læse den var der. Jeg gik stadig ind og læste den.

Jeg savner dig.. <3

Havde hun skrevet. Jeg svarede hende ikke tilbage. Det vil jeg ikke mere. Jeg har Emma og hende vil jeg beholde. Mobilen lagde jeg over på bordet og lagde mig under dynen til Emma. Jeg lagde min arm om hende og rykkede mig tættere på hende. Mine læber ramte hendes kind.

Emmas synsvinkel:
Næste dag.

Jeg vågnede ved en lav stemme der snakkede. Jeg kiggede til min side og så at Thor ikke lå der. "Thor?" Råbte jeg, men fik intet svar. Jeg rejste mig op og gik ud i stuen hvor jeg mødte Thor. Han gik frem og tilbage, med sin mobil op til øret. Da han så mig, smilte han. "Jaja, vi ses!" Hans ansigtsudtryk var både glad og trist. Han lagde mobilen på bordet og kom over imod mig. "Godmorgen" sagde han og lagde sine arme om mig. "Godmorgen" gentog jeg og kiggede op på ham. "Hvad er det der sker?" Spurgte jeg, da jeg godt ikke mærke på ham at der var noget galt. "Det var min mor der ringede.." Han kiggede ned på mi. "Ja?" "Hun har snakket med min far.. Vi skal til Belgien i to uger.." Han sukkede. "Jamen, det da godt!" Jeg prøvede at smile, selvom jeg faktisk var lidt ked af det.. "Nej, for vi tager allerede afsted når det er vi er taget hjem her fra.." Sukkede han igen. "Hvis det kan gøre dig lidt mere glad, er jeg heller ikke hjemme den første uge.." Smilte jeg svagt til ham. "Nå ja, du skal til Italien." Svarede han. Jeg gav ham et nik. "Jeg kommer bare til at savne dig.. Også fordi vi lige er blevet så gode igen." Han tog mig med over i sofaen, så vi sad der istedet for at stå op. "Ja, det er ret træls. Men det går Thor.." Jeg smilede til ham. "Jeg elsker dig stadig!" Sagde han svagt og lænede sig ind over mig. Vores læber mødtes og lavede et kys. Et langt kys. Da vi havde kysset færdigt, kiggede vi lidt på hinanden.

"Jeg elsker også dig!" Sagde jeg og smilte til ham. Han kyssede mig hurtigt igen.

Kort kapitel:( men mangler lidt idéer til hvad jeg kan skrive om. Så snart jeg får nogle fra jer, går jeg i gang med at skrive hurtigst muligt !

Things We DoWhere stories live. Discover now