35

3.7K 95 24
                                    

"Emma! Du skal op." Min far kom ind til mig. "Far.. Hvorfor?" Spurgte jeg. "Mor og jeg har noget vi skal fortælle dig." Hans læber blev formet til en streg. "Hvad sker der?" "Bare kom med ud i stuen" han gik. Jeg satte mig op. Alt fra i går kom tilbage som en film inde i hovedet. Jeg savner Thor.

Min mobil brummede fra natbordet. Jeg tog den i hånden og så at der var en masse beskeder fra Anthon. Jeg låste mobilen op og læste nogle af dem.

Jeg rejste mig op og gik ud i stuen. Mine forældre sad ved siden af hinanden i sofaen. "Emma.." Min mor smilte forsigtigt. "Jeg skal fortælle jer noget først." Sukkede jeg. "Hvad?" Mine forældre kiggede på mig. "Thor og jeg er ikke kærester mere." Jeg bed mig i læben og kiggede ned. "Er i ikke? Hvorfor?" Min mor kom hen til mig. Hun lagde sine arme om mig. Jeg fortale dem alt det med Anthon.

"Så bliver du nok ikke glad for det vi vil sige.." Sagde min far. "Hvad nu?" "Din far og jeg har fundet sammen igen, og vi skal bo her.."

Jeg fik store øjne. Min kæbe faldt til jorden. "Ska skal vi bo her? I Gentofte!?" Jeg rejste mig op. "Ja.. Vi tænkte, nu hvor du har fundet Thor og i har det så godt sammen, ville det være perfekt at flytte her til. Også efter det med Victor." "Men jeg er ikke sammen med Thor mere!!" Jeg fældede en tåre. "Det vidste vi jo ikke dengang.."

Jeg gik ind på mit værelse. Jeg fandt noget tøj og lagde lidt makeup. Jeg skulle væk. Væk fra mine forældre. Jeg ringede til Teo og spurgte om han ikke ville med ind til kbh, det ville han godt. Vi mødtes på Gentofte station og tog toget til Kbh.

"Hvordan har du det så?" Spurgte han. "Virkelig dårligt! Jeg havde intet med det at gøre! Anthon kyssede mig bare!" Jeg sukkede. "og Thor slog op igår.."

"Slog han op!?" Teodor kiggede skræmt på mig. "Ja.." Jeg bed mig i læben. "Ej, det jeg altså ked af.." Han lød trist. "Nejnej, det skal du ikke være. Han gjorde det rigtige!"

Vi var ankommet til Hovedbanegården. Vi steg ud af toget og gik målrettet mod oc.

Da Teo og jeg kom der hen, skulle Thor selvfølgelig også være der. Men han var ikke alene. Han sad der sammen med Jacob og en eller anden pige. Ham og pigen sad meget op ad hinanden. "Teo!" Jeg rev i hans ærme. "Hvem er hun?" Spurgte jeg trist og ivrigt. "Josephine.." Svarede han. "Hvem er hun?" "Josephine har altid haft et godt øje til Thor. Men han har jo været optaget.. Og nu er han ikke optaget mere.." Jeg blev ked af det. Allerede dagen efter at Thor har slået op, sidder han med en ny..

Teodor og jeg satte os ned. Vi bestilte begge noget at drikke. Jacob sagde noget til Thor, bagefter kiggede Thor på os. Da han så mig falmede hans smil. Jeg kiggede hurtigt væk.

Han klistrede sig mere og mere op ad hende Josephine. Jeg kan ikke klare at se på det!! "Teo, jeg kan altså ikke klare det her mere!" Jeg fældede et par tåre. "Ej, ssh. Jeg går over og snakker med ham! Han er jo ikke rigtig klog!" Teo smilte til mig og rejste sig op. Han gik direkte hen til Thor.

Things We DoWhere stories live. Discover now