showbizz kamp with justin bieber 69

211 12 8
                                    

vastgeklampt door justin. 'alstublief vergeef mij, ik kan niet leven zonder jou' zei justin. ik duwde hem weg en wandelde verder naar binnen. 'laat me gewoon met rust' zei ik. 'ik weet dat ik een grote fout heb gemaakt, dat was niet de bedoeling' zei justin. 'je hebt wel heel mijn leven verpest hé, weet je dat?' vroeg ik. 'ja dat weet ik, maar...' en ik onderbrak justin. 'wat maar? die maar zal het er niet beter op maken' zei ik. 'alstublief, laat het me uitleggen' zei justin. 'wat uitleggen, heel je wilde nacht met chantel? dat moet ik niet tot in de detail weten hoor' zei ik en ik ging in de zetel zitten. ik stak de tv aan en zette het op mtv. 'justin ga alstublief weg voor ik hier uit mijn vel spring' zei ik en hij trok even later de deur achter zich dicht.

waarom heeft justin dit gedaan? deze vraag spookt al een tijdje door mijn hoofd. ziet hij mij niet graag of wou hij eens iets anders uitproberen? ik zal hem toch ooit moeten vergeven, niet? 

ik deed de tv weer uit en ging naar boven. ik nam nog snel een douche en ging daarna naar bed. ik wou nu eens goed nadenken over wat ik wou. 

ik heb heel de nacht wakker gelegen, ik moest de hele tijd denken aan justin met chantel in bed, van die gedachte kreeg ik rillingen. waarom justin heb je mij dit aangedaan? ik stond op en wandelde naar beneden. ik ging voor de tv zitten en legde mijn voeten op de salon tafel. ugh waarom laten die hersenen mij in de steek? *bzzz bzzzz* mijn gsm lichte op en ik zag dat het tim was. die was ik gisteren helemaal vergeten. ik zond een berichtje terug: 'sorry, ik had het gisteren heel druk. we zullen zeker nog eens tesamen weg gaan, maar nu eventjes niet x'.

niet veel later ging de deurbel. ik stond op en ging naar de voordeur, het was de postman. 'een pakketje voor mevrouw bieber' zei de man en ik zette mijn handtekening en nam het pakje mee naar binnen. ik zette het op de tafel en opende het pakje, het was teddybeer die erin zat en hij had een kaartje rond zijn hals.

'liefste melissa,

ik weet niet hoe je mij dit ooit kan vergeven maar weet dat ik van je hou.

kusje justin xx'

ik stopte de knuffel terug in de doos en zette deze in de gang. 'bzzzz bzzzz' ik kreeg terug een berichtje van tom 'geeft niet, later misschien nog eens afspreken'. ik wandelde naar de keuken en maakte daar een theetje klaar. ik had nu echt een glazen bol gekregen om naar de toekomst te kijken om de goede keuze te maken. de ene zegt dit, de ander zegt dat. wat moet ik dan in godsnaam geloven?

even later kwam Melinda binnen en zag de doos met de beer staan. 'voor wie is dat pakje?' vroeg Melinda. 'die was voor mij bedoelt, maar ik moet het niet hebben' zei ik. 'waarom niet, zo'n schattig knuffeltje' zei Melinda. 'je mag hem hebben' zei ik. ze nam de knuffel en las het kaartje. 'oooh hij is van justin' zei Melinda en ik knikte. 'wat ga je nu doen met hem?' vroeg Melinda. 'ik heb geen flauw idee, ik zie hem echt nog doodgraag' zei ik. 'geef hem nog een kans' zei Melinda en ze gaf het knuffeltje aan mij. ik keek naar het beertje en hij had ook dezelfde hazelbruine oogjes zoals justin.

misschien moet ik hem gewoon bellen en zeggen dat ik van hem hou....


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 28, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now