showbizz kamp with justin bieber 24

1.1K 28 3
                                    

we draaiden ons geschrokken om en we zagen harry staan. 'godverdomme, laat ons niet zo schrikken' zei ik en harry lachte ons uit omdat we zo hard verschoten hadden. 'je had jullie gezicht moeten zien, echt hilarisch' zei harry. 'fuck you ga weg!' zei ik en we keken harry boos aan. 'baby's niet boos zijn op mij' zei harry. 'oooh jawel, je hebt ons doen schrikken' zei valeska en we duwden harry weg. 

hij liet ons terug alleen en we bespioneerde justin en melinda verder. 'zou justin echt wenen om mij?' vroeg ik. 'ik denk het wel' zei valeska. 'maar ik snap niet waarom hij zou huilen om mij' zei ik. 'hij heeft misschien gevoelens voor jou' zei valeska. 'njaa misschien wel maar waarom zegt hij dat dan niet tegen mij?' vroeg ik. 'hij is misschien bang om het te zeggen omdat hij weet dat je hem haat en hem gaat verwijten' zei valeska. 'njaa maar....' zei ik en valeska liet mij niet uitspreken. 'haat je hem misschien niet meer, heb je er ook een oogje op?' vroeg valeska en ik begon helemaal rood te komen. ik had me dus veraden. 'dus je vindt hem ook leuk?' vroeg valeska. 'misschien, heel misschien' zei ik en valeska begon mij te pesten. 'nananana jij vindt justin leuk nananana' zei valeska. 'shhtt voor iemand je hoort' zei ik tegen valeska en ik werd een beetje boos op haar. 

'kan je er niet tegen dat ik je pest?' vroeg valeska. 'neeeeee' zei ik een beetje geërgerd. 'melissa is verliefd op justin nanana' zat valeska steeds te zeggen en ik gaf haar een duw. 'aauuw' zei valeska. 'eigen schuld dikke buld, je moet me maar niet pesten' zei ik en we gingen te samen terug naar het gebouw van harry en zayn omdat justin een activiteit moest doen. 

'okey wat gaan we nu doen?' vroeg valeska. 'ons dood vervelen' zei ik en we gingen liggen op bed. 'gaan we eens in harry en zayn hun spullen neuzen?' vroeg valeska. 'ja maar niets meenemen hé' zei ik en we zagen de laptop liggen van zayn. 'oeeee we gaan die eens bekijken' zei ik en ik nam de laptop en zette die op bed. 'wat als er nu een wachtwoord op staat' zei valeska. 'die kraken we dan hé' zei ik en we staken de laptop aan. 

'oooh yes geen wachtwoord' zei ik en we melde ons aan. het kwam op zijn startpagina en op de achtergrond stond er een foto met hem en zijn zussen. 'laten we naar zijn foto's kijken' zei valeska en ik klikte erop. we konden alle foto's bekijken behalve 1 mapje was beveiligd. 'staat er nu een wachtwoord op dat mapje?' vroeg valeska. 'zo te zien wel, misschien staan er foto's op dat we niet mogen zien' zei ik. 'oooh naaktfoto's misschien, kraak dat wachtwoord maar' zei valeska en ik probeerde een wachtwoord te raden. eerst typte ik zarry in, de naam van zayn en harry in één maar het klopte niet. de 2de naam dat ik intypte was zap maar die klopte ook niet. 'we hebben nog 1 kans' zei valeska en we dachten goed na. wat kon in hemelsnaam dat wachtwoord zijn? en wat waren die foto's, misschien naaktfoto's van hem en harry?

-------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3

showbizz kamp with justin bieberOù les histoires vivent. Découvrez maintenant