showbizz kamp with justin bieber 9

1.3K 27 6
                                    

ik ging een rondje lopen want misschien maakte dat mij wat rustiger. 'melissa kom hier' hoorde ik iemand roepen. 'nee' zei ik en ik begon sneller te lopen. 'melissa stop met lopen' zei de persoon nog eens. 'pak me dan als je kan' riep ik terug en ik keek achter mij en het was justin braaksel die achter mij liep. ik ging sneller lopen, die trage slak kon me niet bijhouden. ik verstopte mij achter een boom en ik hoopte dat hij mij niet zou zien. hij liep voorbij mij en zo was ik er weer vanaf maar hij draaide zich om en zag mij toen staan 'shit' zei ik en ik begon weer te lopen maar hij kon mij nog vastgrijpen. 'hier blijven melissa' zei justin maar ik wou niet dat hij mij vast hield. 'laat mij los sukkel' zei ik maar hij bleef mij vast houden. 'nee ik laat je niet los voor je kalmeert' zei justin. ik probeerde mij steeds los te rukken maar hij had teveel spieren. 'bieber laat mij los!' zei ik kwaad en hij liet mij los. 'dankje' zei ik en ik trok mijn kleding terug recht. 'waarom doe je zo tegen de andere?' vroeg justin. 'alsof jou dat kan schelen' zei ik en ik wandelde verder en justin kwam naast me wandelen. 'stop met mij te achtervolgen' zei ik. 'ik achtervolg jou niet, ik wil gewoon even met jou praten' zei justin. 'ik wil niet met jou praten dus verdwijn maar uit mijn zicht voor ik op u hoofd braak' zei ik en justin liep nog steeds met mij mee. 'laat mij met rust' zei ik. 'wat heb jij tegen mij?' vroeg justin. ik stopte met wandelen en zette mij neer. 'heb je even tijd?' vroeg ik. 'ja' zei justin en ik begon aan mijn verhaal waarom ik hem hate. 

'punt 1. ik haat je omdat je muziek slecht is, punt 2. ik haat je omdat je een geldjood bent, punt 3. ik haat je omdat je gay bent, punt 4. ik haat je omdat je lelijk bent, punt 5. ik haat je omdat alle beliebers stom zijn dus haat ik ook de beliebers, punt 6. selena heeft het uitgemaakt omdat je een klein pietje hebt, punt 7. ik zeg nog eens dat je muziek super vreselijk is, punt 8. de boom had vanacht zo'n koud dat ik hem kleren heb aangedaan, punt 9. ....... ' en zo ging ik nog even door. justin brak in tranen uit en daar nam ik een foto van en zette die op instagram, twitter en facebook met erbij 'ik heb justin aan het wenen gebracht yeeaay'.'heb jij dat echt gedaan met mijn kleren?' vroeg hij en ik knikte van ja. ik liet justin alleen zitten terwijl ik verder wandelde terug naar gebouw. ik wandelde er naar binnen en ging onze kamer terug in. ik zette mij neer op bed en nam mijn iphone om al de reacties te lezen op mijn foto van justin. ik kreeg veel complimenten maar ook veel haat maar daar trok ik mij toch niets van aan want meer dan de helft ervan kon nog niet eens een deftige broek kopen. 

*klop klop* 'je bent niet welkom' zei ik maar de persoon kwam toch naar binnen. 'heb je geen oren misschien?' vroeg ik maar toen ik zag wie het was mocht hij naar binnen. 'dag beauty' zei jai. 'dag brookske' zei ik. 'het gaat hier de ronde dat je bieber hebt laten wenen is dat waar?' vroeg jai. 'jip' zei ik en jai kwam bij me zitten op bed. 'you go girl' zei jai en hij legde zich neer op bed. 'zeg je moet hier niet komen slapen hé' zei ik. 'ik kom hier niet slapen, ik kom hier relaxen' zei jai. 'haha, moet je een glas martini hebben?' vroeg ik. 'jaa beauty' zei jai en ik schonk voor mij en voor jai een glas martini uit en gaf het aan hem. 'wat ga jij hier nu nog doen die andere 5 dagen?' vroeg jai. 'ik heb een plannetje' zei ik en zo maakte ik jai nieuwsgierig.............

-----------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now