showbizz kamp with justin bieber 40

845 27 4
                                    

ik wachte ongeduldig in mijn kamer tot justin ging bellen maar hij belde me niet terug, en wanneer ik hem probeerde te bellen was het steeds zijn voicemail.

'melissa? lig je al te slapen?' vroeg melinda. 'nee ik kan niet slapen' zei ik en begon te huilen. 'waarom niet?' vroeg melinda. 'ik heb nog steeds niets gehoord van justin en wanneer ik hem wil bellen is het zijn voicemail' zei ik en melinda kwam me knuffelen. 'hij zal wel oke zijn. zijn iphone is misschien plat' zei melinda. 'ja dat kan wel maar hij kan toch ook met een andere iphone mij iets laten weten' zei ik. 'ja maar misschien staat jou nummer alleen in zijn iphone en weet hij je nummer niet vanbuiten' zei melinda. 'ja dat kan maar ik ben echt ongerust' zei ik. 'je moet niet ongerust zijn, hij zal je wel iets laten weten' zei melinda en ze gaf me nog een nachtzoentje en ging daarna naar haar kamer. ik stopte mijn iphone in de stekker omdat hij ook bijna plat was. ik deed daarna me pyama aan en ging in me bed gaan liggen om te slapen. ik viel als een blok inslaap.

de volgende morgend

ik werd wakker en keek onmiddelijk naar mijn iphone maar ik had nog steeds geen berichtje van justin. ik werd echt heel ongerust nu. 'melinda melinda... melinda' riep ik en ik liep haar kamer in. 'wat is er zusje?' vroeg melissa. 'ik heb nog steeds niets gehoord van justin' zei ik en ik begon te huilen. 'zend anders eens een berichtje op twitter' zei melinda en ik nam haar laptop en zond een berichtje naar justin : 'heey babe, is er iets? laat zo snel mogelijk iets weten. ik ben ongerust' zond ik naar hem. 'hij zal wel snel iets van hem laten horen' zei melinda maar ik geloofde er niets van. hij was mij waarschijnlijk al lang vergeten en wou hij gewoon met mijn gevoelens spelen. 'alles komt goed' zei melinda en ze knuffelde mij maar mijn tranen bleven over mijn wangen lopen. 'je moet niet zo huilen, alles komt goed en stop er nu over met zagen' zei melinda maar ik wou haar niet geloven.

'kom we gaan naar beneden' zei melinda en we stapte uit haar bed richting de gang en gingen zo naar beneden. mama was niet thuis want ze moest vandaag weer gaan werken. 'zus wat wil je vandaag doen?' vroeg melinda aan mij. 'ik wil justin horen' zei ik en ik smeet me in de zetel. 'doe niet zo negatief' zei melinda terwijl ze geërgerd de keuken inliep. 'ik doe niet negatief, jij zou nu precies hetzelfde doen als ik' zei ik. 'nee ik zou niet hetzelfde doen, misschien is hij te druk bezig of is zijn iphone plat en kan hij hem nergens opladen, ik zou er nooit zo'n drama van maken' zei melinda en dat kwetste mij wel. 'dat is omdat jij niemand hebt' zei ik woedend. 'awel hé, moet jij nu iets weten hé, ik heb met justin seks gehad' zei melinda en mijn hart stond stil. 'nee dat kan niet!' zei ik. 'jawel, dat kan wel en het was zalig' zei melinda en ik kon het niet meer aanhoren en stormde naar boven mijn kamer in. ik deed mijn deur opslot en kleedde mij snel aan. ik nam mijn iphone en mijn handtas en daarna liep ik terug naar beneden naar de voordeur. ik deed hem open en ging naar buiten en smeet de deur achter me terug dicht. ik wou nu  even tot rust komen, het kon niet tot me doordringen dat melinda seks heeft gehad met justin. hij zou dat nooit doen. 

ik nam de bus naar het stadspark en ging daar een beetje rond de vijver zitten, zo kom ik altijd tot rust. ik wou echt weten of het waar was of niet. want als het waar was ging ik mezelf iets aan doen....

--------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now