showbizz kamp with justin bieber 1

1.9K 43 6
                                    

* tututut tututut tututut tututut* mijn wekker liep af van mijn iphone, het was nog maar 5 uur 's morgens en ik heb nooit geen goed humeur als ik zo vroeg moet opstaan. ik bleef eerst nog een kwartiertje in mijn bed liggen voor ik een poot verzette. 'schatje ben je al wakker?' vroeg mama toen ze mijn kamer deur opende. 'jaaaa je ziet toch dat ik probeer recht te staan' zei ik slechtgezind. het was vandaag de dag dat ik moest vertrekken op showbizz kamp met mijn zus, waar ik totaal geen zin in had.

iedere groep kreeg 1 idool en ik hoop maar niet dat het die homo van een bieber is zene of ik ga daar nog een moord plegen. ik wandelde traag naar de badkamer en stak daar mijn douche aan en deed ik mijn pyama uit met weinig zin. ik stapte in mijn douche en liet het warme water over mij heen lopen en waste mijn haar. na het douchen droogde ik mij af en smeet ik mijn handdoek rond mij. ik wandelde in mijn reusachtige inloop klerenkast met ook een paar of 150 verschillende schoenen in. ik heb daar echt een verslaving aan. ik nam een topje van chanel in het licht roze met een schortje van hollister en mijn witte all stars en daarop draag ik nog een witte trui van de abercrombie en natuurlijk niet te vergeten een setje van victoria secret. daarna wandelde ik terug de badkamer in en deed ik mijn kleren aan en deed ik mijn make-up en mijn haar. er was ondertussen al 2 uur voorbij en om 8 uur moesten we aan de parking staan van de carrefour. ik had nog een uurtje om te ontbijten en te sms'n en te snapchatten en al de rest, dus veel te weinig tijd. gelukkig had ik mijn valies gisteren al gemaakt maar ik moest zeker en vast nog mijn ipad meehebben en al mijn make-up. ik wandelde op een slenterend tempo naar beneden en ging aan de keuken tafel gaan zitten waar mama en melinda al zaten te eten, papa was al gaan werken. ik nam een boterham en smeerde die heel dik met nutella choco. 'moet die choco echt op?' vroeg melinda. 'der is nog genoeg choco in de winkel zene dik zwijn' zei ik. 'achterlijke barbiepop' zei melinda. 'gaat ge u mond houden of moet ik u nog eens slaan dat u lip dik zit' zei ik en daarna zei melinda geen woord niet meer en at ik mijn boterham op. 

'meisjes we moeten ons haasten we hebben nog maar een kwartiertje' zei mama en melinda haaste zich. ik nam rustig nog mijn spullen bijeen voor in mijn handtas en mama jaagde mij echt op en daar kan ik niet tegen. 'mama dat is niet goed voor je hart, je zo zenuwachtig maken' zei ik. 'doe dan eens een beetje rapper voort' zei mama. 'alles op het gemak' zei ik en ging gewoon rustig verder en dat ergerde mama. na een acht tal minutjes was ik klaar en wandelde ik naar de wagen. melinda zat voorin maar ze wist wel dat het mijn plaats was. ik stopte met wandelen voor de auto. 'alee stap in' zei mama. 'nee ik wil voorin' zei ik. 'doe niet kinderachtig en ga eens vanachter gaan zitten' zei mama. 'nee ik zit voorin en daarmee uit, als ik daar niet mag zitten ga ik niet mee' zei ik en mama werd kwaad............

---------------------------------------------------------------------------------------

meer of niet? like, comment <3 

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now