showbizz kamp with justin bieber 38

915 33 4
                                    

'ik hou van jou en ik wil mijn leven met jou delen' zei justin. 'ooh justin, je maakt me nu echt gelukkig' zei ik en ik smeet mijn armen rond justin zijn nek. 'maar beloof me 1 ding, jij bent en blijft van mij' zei justin. 'ik zal altijd van jou blijven' zei ik en justin kuste me. 

'ga nu maar snel je koffer verder gaan maken' zei justin en ik gaf hem snel nog een kusje en ging daarna terug naar mijn kamer met een big smile op mijn gezicht. 'en en en?' vroeg melinda terwijl ik verder mijn koffer maakte. 'rarararara' zei ik om melinda te pesten. 'aan je geizcht te zien is het terug goed gekomen' zei melinda. 'ja, alles is terug goed' zei ik en ik gaf melinda een welgemeende knuffel. 'dankje zus' zei ik en melinda was verschoten van mijn reactie. 'ik denk dat mama zal denken dat je aan de drugs hebt gezeten' zei melinda. 'van wat wel?' vroeg ik. 'omdat we terug zo goed overeen komen' zei melinda. 'haha, ze wou dat we terug overeen kwamen en voila dat is gebeurt' zei ik en nadat onze valiezen gemaakt waren gingen ik en melinda buiten in het gras gaan liggen. 'ik ga het hier nog missen' zei ik. 'ik ook, volgend jaar nog eens?' vroeg melinda. 'eeuh nee, dan gaan we wel alleen op reis naar een warm tropisch eiland' zei ik. 'of iets avontuurlijks naar afrika' zei melinda. 'we gaan het wel nog zien voor de bestemming' zei ik en we genoten verder van het zonnetje.

'dag baby' zei justin wanneer hij op mij kwam liggen. 'hey biebs' zei ik en justin gaf me een kusje. 'ik ga je missen vanavond' zei justin. 'ik jou ook, nu kan ik jou niet meer pesten zoals de eerste dag' zei ik. 'ik ga dat nooit vergeten dat je al mijn kleren in de boom hebt gehangen en ik zal je wel nog eens terug pakken' zei justin en ik draaide hem om zodat ik nu op hem lag. 'hahaha ik ben benieuwd hoe' zei ik met een speelse blik. 'dat zal je wel zien' zei justin en hij begon mij te kietelen. 

'pas op hé justin, ze gaat je dubbel en dik terug pakken. ik ben er het levende bewijs van' zei melinda. 'ai ai ai dan wordt ze geslagen op de blote poep' zei justin. 'euuh niet te veel details geven hé' zei melinda. 'hahaha nene, melissa zal dat wel allemaal in detail uitleggen' zei justin. 'eila eila, niets van. ik zeg helemaal niets en hmm.. melinda nu is het aan jouw hé om een boyfriend te zoeken' zei ik. 'awel hé, help me dan een beetje om iemand te vinden' zei melinda. 'okey, lil za of fredo' zei ik. 'eeuh...nee dankje, iemand anders' zei melinda en we begonnen te discusieren over hoe haar droomjongen eruit moest zien.

'ik heb al iemand in mijn gedachten' zei justin. 'ooh wie?' vroeg ik en justin fluisterde het in mijn oor. 'ik denk dat austin mahone wel bij haar past' zei hij stilletjes in mijn oor. 'dat denk ik ook' fuisterde ik terug en we hadden natuurlijk al een geniepig plan om die 2 elkaar te leren kennen. 'neee zet dat uit je hoofd melissa en justin' zei melinda. 'jajaja' zeiden justin en ik in koor met een geniepig lachje bij.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3

bij 60 volgers komt er vantweekend nog een lang deel <3 

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now