showbizz kamp with justin bieber 52

581 22 4
                                    

ik keek naar melinda. 'volg je hart' zei melinda maar ik wist niet wat mijn hart te zeggen had, hij was precies defect. 

ik stond recht en volgde de rozenblaadjes die naar buiten verder liepen. het was toch een heel eindje wandelen maar melinda en bryan gingen mee met mij en 2 minutjes later kwam ik aan het einde van de rozenblaadjes pad. ik keek op en zag justin daar zitten op een kruk met zijn gitaar in zijn handen en rond hem stonden er allemaal kaarsjes in de vorm van een hartje. wauw dat had ik nu echt niet verwacht. 

'ik wil je iets vertellen maar ik weet niet hoe, ik ben niet echt een goede praater dus ga ik het maar zingen' zei justin en hij begon op zijn gitaar een liedje te spelen die speciaal voor mij was. 'i never met a girl like you, but it was like a dream that came true. when i saw you for the first time my heart was beating like i never had before. please don't leave me, i love you, i need you, i want you and i never let you go...' zong justin en ik werd er echt stil van. na het liedje zette hij zijn gitaar neer en kwam hij naar mij gewandeld met een bos rode rozen, dat had nog echt niemand voor mij gedaan. 'ik zal van je blijven houden tot al deze rozen verwelkt zijn' zei justin en hij gaf mij de rozen. 'maar deze gaan toch na een tijdje verwelken' zei ik. 'kijk maar eens goed' zei justin en ik keek naar de rozen en ik zag dat er één nep roos in zat. 'ik zal altijd van je blijven houden, je bent het ideale meisje voor mij' zei justin en ik knuffelde hem. 'ik hou van jou' zei ik en justin kuste mij pasioneel. 

ik, justin, bryan en melinda namen dan tesamen de taxi naar huis waar ik en justin naar zijn huis zijn gegaan. we knuffelde nog even in de zetel en toen viel ik inslaap in zijn armen, het was precies een droom die uitkwam. 

een week op kamp was duidelijk geen nachtmerrie, ik heb nu een lief en een betere band met mijn zus en ik heb nu een heel andere kijk op de wereld en ben niet meer zo'n bitch zoals vroeger.

ik en justin waren een heel gelukkig stelletje en er kwamen waarschijnlijk nog kindjes aan... wie weet maar we waren nu heel gelukkig samen....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dit is het einde van het verhaal.... :( 

misschien maak ik ook een 2de deel maar dat is niet echt zeker.

ik hoop dat je het een tof boek vond.

ik ben veranderd van gedacht, dit is dus niet het laatste deel, ik kan gewoon niet stoppen met schrijven aan boeken :D

showbizz kamp with justin bieberWo Geschichten leben. Entdecke jetzt