showbizz kamp with justin bieber 43

789 29 7
                                    

ik kon mijn tranen niet bedwingen dus liet ik ze maar gaan. *klop klop* er klopte iemand op mijn deur. 'laat me met rust' riep ik. 'melissa wat is er?' vroeg melinda. 'dat zijn jouw zaken niet' zei ik. 'sorry maar ik zit alleen maar met je in' riep melinda. 'jaja met mij inzitten, moet ik dat geloven? mij kapot breken ja, dat doe jij' zei ik en ik stak de radio aan zodat ik melinda niet meer hoorde. 'melissa zet die radio uit' schreeuwde melinda terwijl ze op mijn deur zat te bonken. 'neeee' schreeuwde ik terug en ik zette de muziek nog luider. nu hoorde ik haar niet meer schreeuwen. 

ik smeet me op bed en huilde daar verder. justin's bericht had echt mijn hart gebroken in 1000 stukjes. na een tijdje zette ik de muziek uit en het was doodstil in mijn kamer en gelukkig maar ook. ik wou echt weten waarom justin nu zo deed.

ik wandelde terug naar beneden en ik zag melinda niet meer zitten in de zetel. ik nam mijn ipad op want die had ik van woede op de grond gegooit maar gelukkig was er niets aan. ik bekeek nog eens het berichtje om zeker te weten dat ik het juist gelezen had. en inderdaad ik was juist, ik las het berichtje een paar keer luidop voor zodat het tot me door zou dringen. 'hey sorry maar ik wil niets meer te maken hebben met je, je bent een dikke slet en mij zul je nooit krijgen salu en doe u benen toe want het is geen opendeurdag' ik las het 4 keer luidop. ik kon het nog altijd niet geloven. was het echt justin die dit stuurde of was het 1 van zijn vrienden?  ik wou het echt weten dus zond ik een berichtje terug met erop:' justin ben jij het echt? wil je me echt breken? ik dacht dat je anders was dan al die andere jongens'. daarna legde ik mijn ipad op de salon tafel en ging ik naar de keuken om iets snel klaar te maken om te eten. ik had wel zin in een slaatje. ik knutselde snel iets in elkaar en at het daarna op.

ik zag melinda van de hele middag niet. ik was zo lui dat ik een hele dag naar tv had gekeken en af en toe checkte ik mijn twitter om te kijken of ik nog geen berichtje had van justin. maar zonder succes...

's avonds kwam mama thuis en ze had afhaal chinees mee. 'hey mama ' zei ik. 'dag schatje, hoe gaat het?' vroeg mama. 'het gaat wel' zei ik. 'je ziet er zo bleek uit' zei mama. 'ik ben een beetje moe maar dat is alles' zei ik want ik wou niet het hele verhaal vertellen aan haar. 'waar is melinda?' vroeg mama 'weet ik niet, ik heb haar van een hele middag nog niet gezien' zei ik. 'jammer dan, wij hebben dan meer chinees voor ons' zei mama en dat maakte me wel een beetje gelukkig want chinees was mijn lievelings eten en trouwens eten maakt altijd gelukkig.

later die avond keken ik en mama nog naar een film en dan gingen we gaan slapen. voor dat ik in mijn bed kroop keek ik nog eens op twitter en ik had een antwoord terug gekregen van justin......

-----------------------------------------------

meer? like en comment! ♥

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now