showbizz kamp with justin bieber 49

640 29 5
                                    

ik kroop onder mijn lakens en dacht na. ik wist totaal niet wat ik moest doen. ik piekerde er een hele nacht over en kon amper slapen. 

de volgende morgend 

*klop klop* er werdt op mijn kamerdeur geklopt. 'kom binnen' zei ik en bryan en melinda kwamen mijn kamer binnen gewandeld. 'hey zus, wat ga je nu doen met justin?' vroeg melinda. 'ik weet het niet, ik heb er een hele nacht over wakker gelegen en ik weet het nog niet' zei ik. 'ik zou persoonlijk nog eens met justin praten over wat er gebeurt is' zei melinda. 'ik weet het niet, hij heeft mij wel heel hard gekwetst hé' zei ik. 'ja dat wel maar iedereen verdient een tweede kans' zei melinda. 'ja daar heb je wel gelijk in' zei ik. 'moet ik een berichtje zenden naar justin?' vroeg bryan. 'ja als je wilt' zei ik en bryan zond een berichtje naar hem met mijn adres...

'ik ga me eerst klaarmaken' zei ik en ik stapte uit bed richting de badkamer. ik nam snel een douche en kleede me aan. daarna wandelde ik naar beneden en ging ik naar de keuken. 'moet je een boterham hebben?' vroeg melinda. 'nee ik heb teveel stress om te eten' zei ik en ik dronk snel een glas melk. 'heeft justin al iets terug gestuurd?' vroeg ik. 'ja hij staat hier binnen 5 minutjes' zei bryan en ik kreeg nog meer stress. 'blijf gewoon kalm en vlieg niet uit, want ik ken jou' zei melinda. 'ik zal proberen' zei ik en ik ging in de living in de zetel zitten. *ding dong* de bel ging juist wanneer ik me neer wou zetten.

ik wandelde naar de voordeur en deed hem open. 'hey melissa' zei justin. 'hey' zei ik maar ik keek hem niet aan. 'kom maar mee' zei ik en justin volgde mij naar de woonkamer. 'we zullen wel even naar boven gaan' zei melissa en ze nam bryan mee. 

'ik wil dat alles opgelost wordt tussen ons, want ik begrijp er niets meer van' zei justin. 'ik snap er ook niets meer van' zei ik. 'laten we vanaf het begin beginnen' zei justin en ik vertelde alles van die berichten. 'dat was ik niet, echt niet. ik wou berichten zenden naar jou maar ze werden steeds geweigerd' zei justin. 'ik heb je niet geblokkeerd, echt niet' zei ik. 'ik heb jou ook niet geblokeerd en er heeft dus iemand anders berichten gestuurd naar jou en ook op twitter want ik zou dat nooit zeggen tegen jou' zei justin. 'wie was het dan?' vroeg ik. 'ik weet het niet' zei justin. 'en waarom deed je gisteren de deur niet open?' vroeg ik. 'omdat chantel wou opendoen en ze zei dat er iemand anders aan de deur stond' zei justin. 'die trut' zei ik en ik werdt kwaad...

'ik wil mij veronschuldigen voor alles, het was nooit de bedoeling om jou zo te kwetsen. wil je het mij vergeven?' vroeg justin. wat moest ik nu zeggen?

--------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now