showbizz kamp with justin bieber 31

1K 32 5
                                    

ik besloot het nog niet te vertellen aan hen dat ik tesamen was met justin, want ik hoor die reacties weeral afkomen: waarom ben je met die homo, je kan veel beter krijgen. ik wil niet meer in het openbaar met jou gezien worden en al van die shit.....

'melissa melissa... hoor je mij' zei justin terwijl hij zijn handen voor mijn ogen zwaaide. 'eeuhh jaa' zei ik.. 'ik was een beetje aan het dagdromen' zei ik wanneer ik mijn bord wegzette en naar buiten wandelde tesamen met justin. 'ooh waarover? over mij?' vroeg justin. 'hahaha nee, over iets anders. het was meer een nachtmerrie' zei ik. 'nu wil ik het zeker weten waarover' zei justin. 'nee maak je er maar niet druk om, het was niet zo erg' zei ik maar justin bleef zagen tot ik het zei. 'het was gewoon over hoe mijn vrienden reageerde op onze relatie en hoe ik ze één voor één kwijt speelde' zei ik. 'je moet niet bang zijn, het gaat allemaal wel meevallen' zei justin en hij gaf mij een knuffel.

'oooh cutie's' zei melinda wanneer ze ons zag knuffelen. 'ik wist toch al dat ik cute was' zei ik om te lachen en justin hield mij stevig vast rond mijn heupen. 'ooh ja melissa voor ik het nog vergeet, één of andere jai brooks heeft nog achter jou gevraagt' zei melinda. 'ah en waarom?' vroeg ik. 'weet ik niet, hij vroeg gewoon of je hier nog was' zei melinda. 'jai brooks is echt een player, hij heeft ariana haar hart gebroken' zei justin. maar wat justin niet weet is dat jai brooks mijn crush is. 'diep vanbinnen is hij echt een lieve jongen hoor' zei ik. 'een lieve jongen waarmee hij jou dan in bed krijgt' zei justin en dat maakte mij wel een beetje boos. 'okey laten we over iets anders babbelen aub' zei ik en justin liet mij los. hij had het precies door dat ik niet zo blij was met zijn reactie over jai brooks. 'waarom doe je nu zo boos?' vroeg justin. 'niets, laat maar' zei ik en ik ging zitten in het gras. ik nam mijn iphone en zond een berichtje naar jai: 'waarom heb je mij nodig? x'.

 niet veel later kreeg ik een berichtje terug met erop: 'heb je soms geen zin om vanavond naar mijn kamer te komen ;) x'. ik had echt wel veel zin om naar zijn kamer te gaan maar we weten allemaal wel wat er daar gaat gebeuren. ik zond terug: 'ik zou wel willen maar ik heb al iets te doen vanavond x'. ik zou doodgraag wel willen gaan naar jai zijn kamer maar ik wil justin nu niet kwetsen. 

'baby doe je mee aan de avond activiteit?' vroeg justin. 'hmm, ik denk het niet. ik ben redelijk moe' zei ik. 'okey slaapwel baby' zei justin en hij gaf mij nog een nachtzoentje en ik wandelde naar mijn kamer. ik had mij bedacht en ging toch naar de kamer van jai brooks, ik was helemaal niet moe maar ik moest toch een uitvlucht zoeken.....

------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment en follow

bij 60 volgers krijgen jullie morgen nog een deel, extra lang

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now