showbizz kamp with justin bieber 13

1.2K 25 4
                                    

'justin is verlieft op jou nanana' fluisterde valeska in mijn oor. 'hou je mond' fluisterde ik terug en ik wou haar echt slaan zodat ze haar mond zou houden. wanneer justin had gedaan met zingen zong hij nog een liedje baby. na het zingen mochten we terug naar onze kamers. ik en valeska wandelde tesamen terug naar het gebouw en we gingen elk onze kamer binnen. 

melinda ging gaan liggen in bed en ze viel als een blok inslaap. ik kon niet niet slapen dus deed ik een trui aan een wandelde richting de kamer van valeska. *klop klop* ik klopte op de deur en ik hoorde iemand fluisteren 'kom binnen'. ik deed de deur open en ging naar binnen. 'ben je ook nog wakker?' vroeg valeska. 'ja, ik kan echt niet slapen' zei ik. 'gaan we anders buiten één gaan roken?' vroeg valeska. 'goed idee' zei ik en we wandelde de kamer uit en gingen naar buiten achter het gebouw gaan staan. we staken een sigaretje aan en namen er een trek van tot we iemand hoorde babbelen. 'ik mis doniya, waliyah en safaa' zei de persoon en die namen kwamen ons bekent voor. 'ik mis gemma ook' zei de andere persoon. 'ik ken die namen van ergens' zei valeska... 'ik ook' zei ik en we zaten steeds na te denken wie het was. 'het is harry en zayn' zeiden we in koor. we keken achter het hoekje en we hadden inderdaad gelijk. 'omg omg omg' zei valeska en ze begon helemaal te flippen. 'rustig' zei ik en ik nam haar mee en we gingen daar ergens gaan zitten op een bankje niet ver van harry en zayn. we rookte onze sigaret verder op en we smeten hem weg. 'ik wil een foto en een zoen van zayn' zei valeska. 'ik ook maar dan van harry maar we mogen totaal niet overkomen als gestoorde fans, zoals die beliebers' zei ik en we keken hen subtiel aan. 

'zayn mag wel eens bij mij in bed komen liggen hoor' zei valeska. 'stop met hopen, hij is verloofd' zei ik. 'hij moet dat ook niet zeggen tegen perry hé' zei valeska. 'hahaha geniepig ding' zei ik en we schoten alle twee in de lach. we zagen dat zayn en harry ook steeds zaten te kijken naar ons en daarvan moesten we blozen.

ik en valeska zaten een praatje te maken over onze ouders en opeens kwamen harry en zayn naar ons toe gewandeld. 'wat doen deze twee bloed mooie meisjes hier nog zo laat buiten?' vroeg zayn. 'aah gewoon om eentje te roken en omdat we niet kunnen slapen' zei ik. 'wat is jullie naam?' vroeg harry . 'mijn naam is melissa' zei ik, 'demijne is valeska' zei valeska alsof ze een paar geesten zag voorbij lopen. 'mooie namen' zei harry en de stilte viel daarna.

'in welk kamp zitten jullie' vroeg zayn na een tijdje. 'in die van justin bieber' antwoorde valeska terug. 'ooh ja die' zei harry. 'wat bedoel je daarmee?' vroeg valeska. 'gewoon, we niet echt de beste vrienden maar we komen wel goed overeen' zei harry en ik haalde nog een sigaretje uit en ik stak hem aan. 'mag ik er ook eens een trek van nemen?' vroeg harry en ik gaf mijn sigaret aan hem. 'je mag hem helemaal hebben als ik een zoen krijg en een foto met je mag' zei ik. 'je krijgt zoveel zoentjes als je wilt' zei harry. 'haha okey dan' zei ik en harry gaf mij een zoen op mijn wang en we namen tesamen ook nog een cute foto. 'heeey ik wil ook een zoen en een foto maar dan met zayn' zei valeska en zayn gaf haar een zoen op haar wang en ze namen tesamen ook nog een foto. 

'het was leuk jullie te ontmoeten' zei harry. 'ja het was zeer leuk' zei zayn en we stonden alle 4 recht en ik wou harry nog een knuffel geven maar hij gaf mij een zoen op mijn mond en zayn gaf een zoen op valeska haar mond en ze was precies versteven als een stambeeld. ik en valeska begonnen te blozen en we wandelden terug naar het gebouw. 'omg omg omg ik heb een zoen gekregen van zayn' stond valeska te flippen. 'rustig diep in en uit ademen' zei ik en we gingen elk terug naar onze kamer en ik kon nog niet echt slapen, ik wou nog iets uitsteken met mijn zus. ik deed tandpasta in haar schoenen zodat morgen heel haar schoenen en voeten onder de tandpasta zaten en ook zodat ik nog eens kon lachen met haar. daarna ging ik in bed liggen en viel ik als een blok inslaap.....

---------------------------------------------------------------------------------

meer? <3 like en comment <3

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now