showbizz kamp with justin bieber 35

977 33 3
                                    

'wacht justin' zei ik maar hij liep zijn kamer in. ik liep achter hem aan en bonkte op zijn deur maar hij deed hem opslot. 'aub justin ik kan het uitleggen' zei ik maar hij antwoorde niet terug. 'aub justin wil je de deur open doen?' vroeg ik maar het bleef stil, het enigste dat ik hoorde was justin zijn gehuil.

'waarom is justin bieber nu aan het wenen?' vroeg jai wanneer hij naar me toe wandelde. 'niets laat het gewoon' zei ik. 'nee vertel maar' zei jai. 'nee, aub ga terug naar jou gebouw, laat me even met rust' zei ik. 'okey nog na één klein kusje' zei jai en ik gaf hem nog een kusje maar melinda had mij ook betrapt. 'wat doe je nu?' vroeg melinda geschrokken aan mij. 'eeuuh... niets' zei ik en jai liep naar buiten alsof hij niets gedaan had. 'waarom kuste je die jongen?' vroeg melinda. 'dat deed ik niet' zei ik. 'zat er misschien iets op zijn lip?' vroeg melinda. 'eeuh... ja dat was het' zei ik maar melinda geloofde mij niet.

'waar is justin?' vroeg melinda. 'in zijn kamer' antwoorde ik terug. 'ah okey' zei melinda en ze klopte op de deur. *klop klop* 'laat me allemaal met rust, ik wil niemand zien' zei justin aan de andere kant van de deur. 'het is melinda' zei melinda en hij deed de deur open en melinda liep naar binnen. 'justin wacht' zei ik maar hij smeet de deur tegen mijn neus. 'aub doe de deur open' zei ik en de tranen liepen langs mijn wang maar het had geen zin om hier te blijven smeken aan de deur. 

ik liep naar mijn kamer en ging daar op bed liggen en barste in tranen uit. ik had de enigste jongen die van mij hield zijn hard gebroken, waarom heb ik dit gedaan? 

'melissaaaaaa' hoorde ik melinda in de gang roepen en ze kwam woedend mijn kamer binnen. 'wat heb je gedaan?' vroeg melinda woedend. 'niets' zei ik. 'jawel anders zou justin daar niet liggen wenen op bed' zei melinda. 'niets laat het met rust' zei ik. 'en waarom ween jij dan, er is wel iets' zei melinda. 'nee laat het' zei ik boos en ik liep de badkamer in. 'melissa wat is er? justin wil het me ook niet vertellen' zei melinda. 'laat me met rust' zei ik steeds maar ze luisterde niet. 'aub zus, zeg het ik wil dat het terug goed komt tussen jij en justin' zei melinda en aan haar stem te horen meende ze het. ik deed de badkamer deur terug open en ging op bed zitten. ' vertel nu eens wat er gebeurt is' zei melinda. 'justin heeft me ook betrapt met jai' zei ik. 'jai is die jongen die ik ook heb gezien?' vroeg melinda. 'ja dat was jai' zei ik en melinda gaf me een knuffel. 'waarom heb je hem gekust?' vroeg melinda. 'hij vroeg achter een afscheidszoentje en ik gaf hem één en zo heeft justin me betrapt' zei ik. 'het was allemaal een misverstand dus?' vroeg melinda. 'nee niet echt, ik heb ook seks gehad met jai' zei ik en melinda verschoot van die reactie. 'wat heb je gedaan?' vroeg melinda nog eens ter verduidelijking. 'ik heb justin bedrogen' zei ik. 'na 1 dag al, amai een record zeker?' vroeg melinda. 'ik heb er echt spijt van' zei ik. 'het is te hopen voor jou' zei melinda en ze keek mij scheef aan. 'wil je justin aub overtuigen om met mij te praten?' vroeg ik aan melinda. 'ja ik zal het proberen' zei melinda en ze wandelde mijn kamer uit en ging terug naar justin zijn kamer.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

sorry dat het zo lang duurt, ik heb het redelijk druk

meer? like en comment <3

showbizz kamp with justin bieberDonde viven las historias. Descúbrelo ahora