showbizz kamp with justin bieber 29

1K 30 4
                                    

hij probeerde mij te kussen maar ik draaide mijn hoofd weg van hem. 'sorry sorry, ik had het niet mogen proberen te doen, jou te kussen' zei justin. 'geeft niet, maar hou jij echt zoveel van mij?' vroeg ik. 'ja, ik zou zelfs sterven voor jou. je bent echt een speciaal meisje, niemand is zoals jij' zei justin. ik voelde mijn hart kloppen in mijn keel. 'maar wat vindt jij van mij?' vroeg justin. 'moet ik daar nu echt een antwoord op geven?' vroeg ik. 'nee, maar ik zou het graag weten' zei justin. 'krijg ik nog even tijd om na te denken?' vroeg ik. 'ja' zei justin en ik zag de tranen terug in zijn ogen komen. 'justin aub niet wenen' zei ik en ik gaf hem een knuffel. 'gaan we nog een liedje zingen?' vroeg justin. 'ja, is goed. ken je het liedje all of me van john legend? vroeg ik. 'ja dat ken ik, wil je dat zingen?' vroeg justin. 'ja als je dat kan spelen op je gitaar' zei ik en justin haalde zijn gitaar te voorschijn. hij begon het liedje te spelen en we zongen het teamen 'what would i do without your smiling mouth. drawing me in, and kicking me out. got my head spinning, no kidding, i can't pin you down. what's going on in that beautiful mind. i'm on your magical mystery ride. and i'm so dizzy, don't know what hit me, but i'll be alright.....'


onze stemmen paste perfect bij elkaar. 'jou stem is echt magisch' zei justin. 'dankje' zei ik en ik kreeg het warm... warm van justin en zijn complimentjes. 'gaan we nog een liedje zingen?' vroeg justin. 'ja is goed, jij mag deze keer kiezen' zei ik. 'dan wil ik nothing like us zingen' zei justin en dat vondt ik een goed idee.'oooh, ohh, ohoh. lately i've been thinking, thinking 'bout what we had. i know it was hard but it was al that we knew. yeaah..... have you been drinking? to take all the pain away. i wish i could give you what you deserve...' en zo zongen we nog heel de avond. 

's avonds zat justin terug appart bij het avond eten en er was eindelijk geen avond activiteit en gelukkig maar ook. dan kon ik eens nadenken of ik met justin een stelletje wilde vormen of niet.

na het eten ging ik naar mijn kamer en ging ik op bed gaan zitten en ik begon na te denken. ik weet dat ik veel vrienden zal verliezen als ik met justin samen ben maar hij is de enige jongen die zoveel zou doen voor mij. in het begin had ik een slecht beeld over justin maar al bij al valt hij nog mee en hij is nog lekker ook. maar ik wil mijn vrienden niet verliezen, dus wat moet ik nu doen? 

ik had een halfuurtje heel goed nagedacht en ik wandelde naar justin zijn kamer. *klop klop* ik klopte op de deur en ik mocht binnen. 'hey melissa' zei justin. 'hey justin, ik weet mijn beslissing' zei ik. 'en wat wordt het?' vroeg justin. 'eeuhhh......

--------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now