showbizz kamp with justin bieber 8

1.3K 32 4
                                    

'yentel?' vroeg jai. 'nee' zei ik. 'lincy?' vroeg jai. 'nee blijven gokken' zei ik. 'chanel? lynn? sharon? camille? femke? kyana? celien? ......' vroeg jai. 'nee nee nee, blijven raden' zei ik en jai begon nog meer te raden en 100 namen later wist hij het nog niet. 'ik blijf u dan beauty noemen' zei jai. 'haha is goed brookske' zei ik en ik ging terug naar binnen met mijn plateau. toen ik terug naar buiten ging zat jai daar nog steeds. 'moet je niet naar je groep?' vroeg ik. 'nee het is daar te saai' zei jai. 'en waarom zit jij hier zo alleen?' vroeg jai. 'heb je even tijd?' vroeg ik. 'ik heb alle tijd voor jou' zei jai en ik begon het te vertellen wat ik met justin zijn kleren had gedaan. 'heb je dat echt gedaan?' vroeg jai. 'ja, je moet toch iets doen tegen de verveling hé' zei ik. 'je bent echt de beste, mag ik je nummer?' vroeg jai. 'zoek die ook maar' zei ik. 'aleee pleas' zei jai en hij zette zijn puppy ogen op. 'alee het is goed, geef u gsm' zei ik en jai gaf mij zijn iphone en ik drukte zogezegt mijn nummer in. 'ik zal eens proberen bellen' zei jai en hij belde naar mij maar een nam een oud dametje op en hij drukte meteen weer af. 'het is jou nummer niet' zei jai. 'alee geef nog eens u iphone' zei ik en hij gaf hem nog eens en nu typte ik het juiste nummer in. 'ik ga maar eens gaan kijken hoe het is met de kledingboom' zei ik tegen jai en ik gaf hem een kusje op zijn wang. 'nee wacht ik moet je naam hebben om je nummer op te slaan he' zei jai. ik zwaaide nog eens en ik negeerde zijn vraag.

ik liep terug naar de boom en ze zaten daar nog steeds. 'het was een goed ontbijtje' zei ik luid wanneer ik daar toe kwam. iedereen keek mij met een scheef hoofd aan. 'pas op jullie hoofd zal zo blijven staan' zei ik en er kwam zo'n nerd naar mij toegelopen. 'wie denk jij wel dat je bent?' vroeg hij. 'ik ben melissa' zei ik zelfverzekerd. 'je bent echt een bitch' zei hij. 'sorry wat zei je daar?' vroeg ik. 'ga u oren eens uitspuiten bij de brandweer' zei hij. 'hoe durf jij zo'n taal op te zetten tegenover mij?' vroeg ik. 'je moet niet denken dat jij hier de queen bent hoor' zei hij. 'hou u kop, jij gaat niet zeggen wat ik moet doen' zei ik. 'oww oww oww wordt je kwaad?' vroeg hij. 'ja en als gij u mond niet ga houden zal ik mijn woede eens op jou uitwerken' zei ik. 'je durft niet' zei hij en dat was een grote fout van hem. ik maakte een vuis en sloeg op zijn oog, daarna schopte ik in zijn edele delen en dan trok ik nog eens aan zijn haar. hij had geen schijn van kans tegen mij. 

melinda nam mij vast en trok mij weg van die nerd. ik gaf hem nog 1 rake klap en toen liet ik hem los. 'dat zal jou leren' zei ik en hij bloede uit zijn neus. 'je bent echt gestoord' zei hij nog. ik wou hem nog eens slaan maar ze trokken mij weg. 'niemand moet zeggen wat ik moet doen' zei ik en ze hielden mij nog steeds vast. 'laat hij los' zei ik en ik rukte mij los en liep naar het gebouw waar we verbleven. 

ik wandelde binnen in onze kamer en haalde daar een fles martini uit en ik schonk een groot glas vol. ik dronk hem in 1 keer leeg en daarna liep ik terug naar buiten. ik haalde een sigaret uit en rookte die helemaal op. dat kalmeerde mij een beetje maar nog niet helemaal. als ik thuiskom zal ik mama eens doen afzien.............

 ----------------------------------------------------------------------------------------------

meer? <3 like en comment <3 

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now