showbizz kamp with justin bieber 45

694 29 7
                                    

'wat heb ik je gezegt?' vroeg melinda. 'zwijgen nu, ik wil gewoon iets vragen aan bryan' zei ik. 'uit mijn kamer nu en stoor ons niet meer' zei melinda maar ik bleef op haar bed zitten. 'melinda laat het haar gewoon vragen' zei bryan. 'dankje byan' zei ik en ik keek melinda eens scheef aan. 'ik weet dat jij bevriend bent met justin en ik zou je daarover iets willen vragen' zei ik. 'sorry maar ik ga niet vragen of je een handtekening mag of een foto' zei hij. 'nee dat heb ik ook niet nodig, ik ken justin van op kamp maar er is nu een probleem' zei ik. 'alee zeg het eens' zei bryan en hij luisterde aandachtig naar mij. 'ik heb justin nadat ik thuis was een berichtje gezonden maar hij zond niet terug, dus heb ik maar een berichtje gestuurd via twitter maar hij reageerde grof terug' zei ik. 'dat is niet van justin zijn gewoonte om grof terug te reageren en zeker niet tegen een meisje, wat zij hij dan?' vroeg byan. 'hij zij dat ik een slet was en dat hij mij nooit meer wou horen of zien' zei ik en ik kreeg de tranen in mijn ogen. 'dat is justin niet, hij zou dat nooit zeggen tegen een meisje. hij behandeld meisjes met respect' zei bryan. maar nu vroeg ik me wel af wie dat kon zijn dan. 'wie zegt dat dan tegen mij?' vroeg ik. 'iemand die niet wil dat jij en justin overeen komen met elkaar, wacht ik zal eens een smsje sturen naar hem' zei bryan en hij haalde zijn iphone uit en zond een berichtje naar justin met erop. 'hey bro, cv? ik heb eens een vraagje voor jou, bel me zo snel als je kan'. ik hoopte dat hij snel terug zond.

'je moet me maar roepen als je een berichtje terug hebt' zei ik en ik ging naar mijn kamer zodat melinda en bryan terug alleen waren. ik had terug een beetje hoop gekregen door bryan toen hij zei dat justin dat nooit zou zeggen. het is misschien één van zijn vrieden die de berichten zond naar mij of één van zijn vriendinnetjes chantel jeffries, ik zou er niet van moeten verschieten. 

'melissa ik heb een berichtje terug' riep bryan en ik liep terug naar melinda haar kamer. 'wat zegt hij?' vroeg ik. 'ik zal je vanavond bellen zond hij' zei bryan. 'okey nog tot vanavond wachten en dan weet ik eindelijk de waarheid' zei ik en ik ging terug naar mijn kamer. ik nam mijn ipad en ging naar beneden in de zetel zitten. facebook was halfdood, twitter was saai en instagram viel nog mee. ik zag dat justin er een nieuwe foto had opgezet met één van zijn vriendinnetjes en dat maakte mij wel een beetje kwaad, want wie weet was het zij die op de berichten terug reageerde. 

nadat ik heel het internet ondersteboven had gezet ging ik naar de keuken om iets klaar te maken. ik had zin in macaroni, dus wat deed ik? macaroni maken... het duurde ongeveer een halfuurtje om het te maken en ik at het daarna op. macaroni met heel veel kaas is zo zalig. ik zou er kilo's van kunnen eten. er was nog een klein potje over en dat zette ik in de koelkast tegen dat ik weer honger kreeg. ik deed de afwas en ging daarna weer in de zetel zitten met de tv aan. ik zapte rond en stopte op het nieuws, het was het engiste interresanste op de tv. lekker saai....

's avonds at ik snel nog een boterham en ging ik terug naar boven. juist op dat moment belde justin 'melissa justin belt, kom hier' riep bryan en ik liep terug naar melinda haar kamer. ik ging op bed zitten en bryan had justin aan de lijn. 'bro, mag ik u iets vragen in verband met melissa?' vroeg bryan aan justin en hij zette het op luidspreker....

-----------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now