showbizz kamp with justin bieber 57

462 26 1
                                    

'ben je serieus dat justin chantel zat te troosten?' vroeg ik. 'ja, ik wist niet dat justin zo was' zei melinda. 'nja zijn slechte kanten gaan nu allemaal naar boven komen zeker' zei ik. 'ik hoop van niet, jullie zijn zo schattig tesamen en justin gaat dat nu allemaal verprutsen' zei melinda. 'ik wil justin niet kwijt, ik wil gewoon die chantel uit mijn leven' zei ik. 'awel, wij gaan daarvoor zorgen, desnoods moet ik haar ontvoeren naar de noordpool' zei melinda. 'doe maar en steek haar juist met haar hoofd boven het ijs zodat de ijsberen haar kunnen opeten en dat ze pijn kan lijden zoals ik nu doe' zei ik. 'haha, ik bedenk wel iets' zei melinda. 'dankje, maar bedenk dat maar zo snel mogelijk voordat chantel met justin in bed ligt als het al niet te laat is' zei ik. 'ik hoop van niet want wie mijn zus kwets zal mijn andere kant eens zien' zei melinda. 'dankje zus' zei ik en ik gaf haar een knuffel. 

melinda verliet mijn kamer en ik ging naar de badkamer waar ik een lekker lang relax bad kan nemen om even alles te vergeten. ik liet het water lopen en ik deed er een scheutje badschuim in en daarna kleedde ik me uit. ik stapte in bad en ging gaan zitten.

*ding dong* ik zat nog maar net in bad of die deurbel ging al. zo te horen deed melinda de deur open en ik hoorde ze roepen tegen iemand. ik zette de kraan uit en ik probeerde zo stil mogelijk te zitten zodat ik het kon horen wat ze aan het zeggen waren. 

'laat mij naar melissa gaan'... 'nee je blijft hier en laat haar nu even met rust'.... 'waarom? ze is mijn vrouw'...  'en het is mijn zus en ik weet nog altijd wat het beste voor haar is'..... 'het beste is dat ik haar nu even kan spreken'.... 'awel hé als je wilt babbelen ga dan naar chantel godverdomme en troost haar nog een beetje in de plaats dat je melissa troost. weet je wel wat voor verschrikkelijke dag het gisteren was voor haar en jij loopt daar dan nog in'..... 'huh ik begrijp het niet'.... 'denk eens even na, je loopt er met je beide voeten in, chantel is jou aan het versieren en ze wil melissa laten afzien'... 'echt nie hé'... 'echt wel hé'..... 'nee dat is geen waar'.... 'het is wel waar'... en ik hoorde de deur dichtslaan. 

ik hoorde melinda de trap oplopen en ze kwam binnen in de badkamer en ik zette de kraan weer open zodat het water terug kon lopen. 'uggh ik krijg het echt hé van justin' zei melinda. 'nja, ik heb alles gehoord' zei ik. 'is hij nu echt zo dom of doet hij erom?' vroeg melinda. 'ik zou het niet weten maar ik weet wel één ding. als hij blijft overeen komen met die chantel moet ik hem niet meer zien' zei ik en melinda verschoot van mijn reactie. 'dat ga je toch niet laten gebeuren?' vroeg melinda. 'jawel, een jongen moet vechten voor een meisje maar een meisje niet voor een jongen' zei ik. 'ik maak dat stukje fake barbie af' zei melinda en ze ging naar beneden. wat was ze in hemelsnaam van plan? ik hoorde haar de deur open doen en niet veel later sloeg ze hem dicht. 'melindaaaaa' riep ik maar ik kreeg geen antwoord. naar waar was ze? naar chantel? bryan? justin? pattie?.....

----------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now