showbizz kamp with justin bieber 5

1.5K 40 7
                                    

'dat een fles martini niet helpt tegen de dorst' zei melinda. 'kalf ga naar buiten, ik wil u kop niemeer zien' zei ik en ik duwde haar naar buiten. ik was eindelijk alleen ik mijn kamer en ik werd het daar al snel beu. *bzzz bzzz bzzz* ik kreeg steeds berichtjes binnen van mensen die mij aan het pesten waren dat ik met die gay opgscheept zat. bhuuh ze konden nu allemaal ontploffen. *tutut tutut* mijn iphone batterij was bijna plat, hij had nog 5%. omg waarom nu juist? ik haalde mijn oplader uit en stak hem in de stekker. ik zonder iphone is zoals minnie zonder mickey. 

10 minutjes later moest iedereen uit kun kamer komen om regels vast te leggen. ik ging zitten op bed met een glaasje martini want ik had daar totaal geen zin in om regels te bespreken. 'melissa zou je willen komen aub' hoorde ik iemand zeggen en hij wandelde mijn kamer binnen. het was die justin braaksel bieber weer. 'nee ik kom niet' zei ik. 'waarom niet?' vroeg justin. 'omdat ik bezig ben, je ziet dat toch' zei ik. 'we zouden het leuk vinden als je meekwam' zei justin. 'dat kan misschien wel zijn maar ik zal het niet leuk vinden' zei ik en ik nam nog een slok van mij glas martini. 'is dat drank?' vroeg justin. 'jaaa duuuh wat is het anders?' vroeg ik serieus. 'wil je mee komen aub?' vroeg justin nog eens. 'nee ik ga nie mee met u gayyyy' zei ik en justin verliet mijn kamer, eindelijk rust......

'melissaaaaaaaa melissaaaaaaaa melissaaaaaaaaa' hoorde ik zeggen. ik deed stilletjes mijn ogen open en melinda stond steeds mijn naam te roepen. 'stop met roepen, ik ben niet doof' zei ik. 'ik moet roepen of anders word je niet wakker' zei melinda. 'ik ben wakker nu en waarom heb je mij wakker gemaakt?' vroeg ik. 'we gaan nu gaan eten' zei melinda en ze trok mij recht. 'eindelijk eens goed nieuws vandaag' zei ik. 'als gij eten ziet is het altijd goed' zei melinda. 'hou u bek' zei ik en ik wandelde naar buiten naar de groep en zo wandelde wij door naar het restaurant. we schuifden aan en het was al snel aan ons, aan elke tafel moest er een leider zitten en bij ons was dat justin, die kwam over mij zitten. ik kreeg al geen zin meer om te eten door die zijn lelijke kop. 

'wat zijn jullie hobby's?' vroeg justin. 'slapen, drinken, roken en feesten' zei ik en iedereen aan de tafel keek mij raar aan. 'waarom vind je dat zo leuk?' vroeg justin. 'omdat het gewoon leuk is' zei ik en ik at verder en ik negeerde voor de rest iedereen. na het eten wandelde ik naar buiten en ik nam daar mijn sigaretje uit en liep een beetje rond.

ik ging naar een ander gebouw gaan kijken en ik zag daar een bankje en ik ging daar gaan zitten en rookte mijn sigaretje verder op. ik had zin in nog ééntje dus nam ik nog eentje en ik stak hem aan. want op 1 been kan je ook niet staan hé. ik deed mijn ogen diicht maar plotseling voelde ik handen op mijn schouders.......

-----------------------------------------------------------------------------------------------

meer? <3 like en comment <3 

showbizz kamp with justin bieberDonde viven las historias. Descúbrelo ahora