showbizz kamp with justin bieber 3

1.5K 47 2
                                    

er gingen zo 10 minuten voorbij en ze hadden me nog steeds niet gevonden *bzzz bzzz bzzz* ik kreeg terug een berichtje van melinda: 'doe niet kinderachtig of ik trek u chanel handtas kapot'. wauuw wauuw wauuw daar ging ze te ver, ze moet van mijn spullen blijven. ik zond een berichtje terug : 'als je dat doet krab ik u gezicht open' en dat meende ik. alles wat ik zeg meen ik en dat moet ze ondertussen al weten. ze had vorig jaar mijn gucci pumps aangedaan terwijl ik zei dat het niet mocht en ze had het wel gedaan en toen ze thuiskwam had ik haar lievelingsschoenen in de openhaard gesmeten. met mij moet je niet sollen want je gaat het je beklagen. 

de minuten gingen voorbij en ze hadden me nog steeds niet gevonden tot 1 van de moni's onder de camion keek. 'aah daar ben je' zei de moni en hij haalde mij vanonder de camion. 'wat is jou naam?' vroeg hij. 'ik ben melinda' loog ik, zo kan ik melinda altijd in de problemen brengen. ik wandelde naar de bus en iedereen keek mij boos aan omdat ze zo lang hebben moeten wachten maar ik kon ermee lachen. 

ik ging terug naast melinda zitten en zij keek mij ook boos aan. 'vind je het zo leuk om ons te laten wachten?' vroeg melinda. 'ja hahaha' zei ik en ik zette gewoon weer mijn koptelefoon op en stak mijn muziek weer aan. we moesten nog zo'n 2 uurtjes rijden naar dat stomme bos en ik verveelde mij dood. ik nam mijn iphone en nam een selfie en zette die op instagram, facebook en twitter. ze wisten al meteen dat ik mij verveelde en de smsjes stroomden binnen. ik was wel voor een paar uur zoet met de mensen die wouden smsen. 

na 2 uurtjes waren we er en ik had honger. we stapte uit de bus en ik keek in mijn handtas achter eten, ik zag dat ik een twix mee had en ik at hem op. 'willen jullie allemaal op dat grasveld gaan zitten daar?' vroeg 1 van de moni's en iedereen ging gaan zitten. 'zou jij ook willen gaan zitten aub' vroeg er een vrouwelijke moni aan mij. 'nee wat denk je wel dat ik mijn shortje ga vuil maken door op dat gras te zitten' zei ik en de moni keek mij raar aan. 'ga aub gaan zitten' zei ze nog eens. 'nee ik ga niet op dat gras gaan zitten' zei ik en ik bleef gewoon recht staan. 

'we gaan eerst de bus uitladen voor we eten maar laat jullie tassen hier maar staan' zei de moni. iedereen sprong meteen recht en ze begon uit te laten. ik nam alleen mijn valies en ging aan de kanten zitten op mijn valies. ik help voor geen meter met het uitladen van al die spullen, het zijn tenslotte de mijne niet. ze keken me allemaal aan met een lang gezicht maar dat kon me niet schelen. 'zou je aub willen helpen uitladen?' vroeg die vrouwelijke moni terug. 'nee ik ga niet werken voor jullie hoor, laad maar zelf de bus uit' zei ik en ik negeerde haar voor de rest. 

na een halfuurtje was alles uitgeladen en konden we gaan eten. we gingen nog naar een ander grasveld en er stonden daar weer geen banken om op te zitten. 'hebben ze hier eigenlijk wel geld om banken te kopen?' zei ik luid......................

--------------------------------------------------------------

meer? like <3 of comment <3 of allebij

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now