showbizz kamp with justin bieber

3.3K 51 15
                                    

hey iedereen, mijn naam is melissa en mijn zus is melinda. ze is een enorme fan van justin bieber maar zoals jullie dat misschien zeggen: een grote belieber of whatever. we zijn allebei 16 jaar en ik en mijn zus hebben totaal niet dezelfde smaak.

we zijn een tweeling en hebben alle 2 lange bruine haren en groene ogen. ik ben ook een mode freak en ik draag alleen maar merkkleding en mijn favorite merk is chanel. we wonen in new york city en onze papa is half miljonair. iedereen zegt dat ik een bitch ben enzo maar dat ben ik dus totaal niet. alee dat denk ik toch niet.... ik heb een beetje een crush op jai brooks, de ex van ariana grande.

mijn idolen zijn meer mark with a k, coone,.... al die hardcore en hardrock muziek. justin bieber is maar een gay in mijn ogen, en een geldjood. ik snap niet dat mijn zus daar zoveel geld kan aan uitgeven aan die homo maar ja ze is dan ook een achterlijk mens.

ik en mijn zus maken heel de tijd ruzie, ik heb al een cd van justin braaksel bieber kapot gemaakt zodat ik die kattengejank niet meer moest aanhoren en toen moest ik van mama een nieuwe cd kopen van die homo. uggh waarom kan mijn zus niet dezelfste smaak hebben zoals mij? 

maarja oke nu komen we tot een bepaald punt waarin mama ons op een kamp stuurt voor een week omdat we teveel ruzie maken en dat verloopt niet echt vlotjes...........

-------------------------------------------------------------------

verder of niet? LIKE <3

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now