showbizz kamp with justin bieber 15

1.2K 31 5
                                    

iedereen ging naar hun moni maar ik bleef gewoon staan, justin moest maar naar hier komen. 'melissa wil je komen?' vroeg justin. 'nee kom jij maar naar hier' zei ik en justin wandelde naar mij. ik wist niet dat hij zo makkelijk te temmen was. 'kom we gaan' zei justin en ik volgde hem mee naar binnen. we gingen zitten in de zetel en ik nam mijn iphone uit om facebook eens te lezen en ik zag dat ik een berichtje had van jai. 'hey schoonheid' zond jai. 'hey playboy' zond ik terug. 

'wat gaan we doen?' vroeg ik aan justin. 'we gaan zingen' zei justin en hij haalde zijn gitaar boven. 'ik zing niet met jou' zei ik. 'waarom niet ?' vroeg justin 'ik heb daar geen zin in en ik zing niet met gay's' zei ik. 'en waarom denk je dat ik gay ben?' vroeg justin. 'omdat iedereen het zegt en je ziet er zo een beetje uit' zei ik. 'en hoe zie ik er dan nog uit?' vroeg justin. ik kon moeilijk zeggen dat hij wel een sexy six-pack had hé. 'gewoon' zei ik dan maar. 'jaja gewoon' zei justin en hij kwam naast me zitten. 'wat wil je zingen?' vroeg justin. 'ik heb eerst nog een vraagje' zei ik. 'vraag maar' zei justin. 'waarom zit ik met jou alleen in een groepje en niet met nog andere mensen?' vroeg ik. 'weet ik niet, de hoofd-moni heeft alle groepjes gemaakt' zei justin. 'hij steekt juist weer de 2 vijanden bijeen' zei ik. 'zijn we echt vijanden?' vroeg justin. 'ik weet het niet' zei ik. 'kom we gaan zingen' zei justin en ik koos het liedje. 'hmm ik wil hate that i love you van rihanna en ne-yo zingen' zei ik en justin begon het te spelen op zijn gitaar. het was een duet tussen ik en justin. 

'as much i love you, as much i need you. and i can't stand you, must everything you do make me wanne smile. can i not like you for a while...' zong ik 'you won't let me, you upset me girl. and then you kiss my lips, all of a sudden i forget that i was upset. can't remember what you did' zong justin en zo gingen we nog door. soms keek justin mij recht in mijn ogen aan en ik keek ook in de zijne. en zo droomde ik een beetje weg, een heel klein beetje maar.

stop met dromen melissa, je haat hem zei mijn geweten en ik stopte derickt met dromen. toen het liedje gedaan was kwam er een lange stilte. ik nam terug mijn iphone en ik had weer een berichtje van jai en nog van andere vriendinnen maar ik bekeek eerst die van jai. 'ik verveel mij dood, waar ben je?' stond er op het berichtje van jai en ik zond terug: 'zoek me maar'. 

'hebben jij en jou zus niet zo'n goede band?' vroeg justin opeens. 'nee, ik haat haar ook' zei ik. 'waarom?' vroeg justin. 'ik heb haar gewoon niet graag, ze heeft overal commentaar op en ze zou beter het klooster in gaan als non' zei ik en justin begon te lachen. 'en wat vindt jij van mij?' vroeg ik aan justin. 'ik weet het niet' zei justin. 'vertel het maar eerlijk hoor' zei ik. 'als ik misschien iets slecht zeg ga je me waarschijnlijk vermoorden' zei justin. 'de kans is groot' zei ik en justin zette een klein geniepig glimlachje op. 'en wat vindt je nu van mij?' vroeg ik. 'ik vind je.........

-----------------------------------------------------------------------------------

meer? <3 like en comment <3 

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now