showbizz kamp with justin bieber 67

233 19 3
                                    

de volgende morgend

ik werd wakker en ik voelde een arm rond me heen liggen, het gaf me aan de ene kant wel een veilig gevoel hoe hij mij zo vasthield. ik probeerde stilletjes zijn arm weg te leggen en ik stond op. ik zocht naar mijn kleren en ik deed ze stilletjes aan zodat ik tim niet zou wakker maken. 

ik wandelde dan de trap af maar hij had mij waarschijnlijk gehoord 'hey, waar ga je naar toe?' vroeg tim. 'eeuuh ik moet ergens naar toe' zei ik en ik wandelde verder de trap af. 'kan dat niet even wachten?' vroeg tim. 'nee sorry' zei ik en ik probeerde mijn schoenen aan te doen. hij kwam achter mij aan gelopen en greep me langs achter vast. 'hmmm blijf nog even, dan geef ik je een lekkere massage' zei tim. 'het is verleidelijk maar ik moet echt gaan' zei ik. 'mag ik dan je nummer?' vroeg tim en ik nam snel een papiertje en een balpen en schreef mijn nummer op. ik gaf tim nog snel een zoen en ging daarna naar buiten. 

ik stopte aan de eerste bushalte en nam daarna de bus naar huis bij mama. toen ik thuis aankwam ging ik naar boven en nam ik eerst en vooral een douche en deed ik verse kleren aan.

'melissa? ben je hier?' riep melinda terwijl ik mijn kamer uit liep. 'ja, ik ben hier' zei ik. 'ah, waar was je vanacht?' vroeg melinda. 'eeuh gewoon ergens, ik ben bij een vriendin blijven slapen' zei ik. 'haha en nu het echte verhaal, je bent toch niet met die jongen van gisteren mee naar huis gegaan?' vroeg melinda. 'eeuh jawel' zei ik. 'oh dat meen je niet, dat is één van de grootste players die er bestaat' zei melinda. 'aah daarom was hij zo goed in bed' zei ik. 'wat? ben je met hem naar bed gegaan?' vroeg melinda. 'ja, dat zei ik toch net' zei ik. 'oh my god, waarom? jij kunt justin bieber krijgen en dan ga je met zo'n player naar bed' zei melinda en dat zette me wel aan het denken. 

met justin kon ik een fantastich leven leiden en ging ik nooit iets te kort komen, hij gaf mij alles wat ik wou. maar hij gaf andere meisjes ook wat zij wouden dus dat was wel een minpunt. 

'wat ga je nu doen met justin?' vroeg melinda. 'ik weet het niet' zei ik. 'misschien moet je eens deftig met hem babbelen, ik zal koken voor jullie en je kan hier thuis een soort date regelen vanavond' zei melinda. 'ik weet het niet, zal hij wel willen?' vroeg ik. 'ik ben er heel zeker van dat hij dit wilt' zei melinda. 

'mag ik er over nadenken?' vroeg ik. 'nee, je moet het nu zeggen, wil je verder met justin of niet?' vroeg melinda. 'ik weet het niet, dat wil ik al heel de tijd zeggen' zei ik. 'weet je wat, ik regel die date gewoon, dan kun je nog altijd zien of je met hem wil praten of niet' zei melinda. 'doe wat je wil, je zult wel zien of ik kom of niet' zei ik en ik deed mijn schoenen aan en ik nam mijn handtas en de auto sleutels. 

ik liep naar buiten en ik stapte in de auto en reed naar het park waar ik even tot rust kon komen. maar die rust duurde niet lang wanneer ik neer in het gras lag. ik kreeg een smsje van tim, hij vroeg of ik vanavond wou afspreken met hem. 

nu moest ik kiezen tussen justin en tim vanavond maar ik wist al wie ik ging kiezen, die keuze was niet zo moeilijk....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

sorry voor het lange wachten!

meer? like en comment! 

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now