showbizz kamp with justin bieber 25

1.1K 25 6
                                    

'hmm probeer eens ''zayn is cool'' in te typen' zei valeska en dat deed ik en ik drukte op het enter knopje en...... het was juist. 'hahaha sukkel dat het is' zei ik en we bekeken de foto's en inderdaad er stonden naakt foto's op met hem en harry en ook vrouwen die we niet kenden. 'whuuuuut wacht ik zet al die foto's op mijn iphone' zei valeska en we sloten haar iphone aan. we konden er later harry en zayn nog mee chanteren. 'oooee zo sexy' zei valeska en we zaten alle 2 te kwijlen voor de latop van zayn. 'kopieëren en plakken' zei ik en ze stonden op de iphone van valeska. 'zend die foto's eens door naar mijn iphone' zei ik en valeska zende ze allemaal door. 'voila si, allemaal doorgezonden' zei valeska en we keken nog een beetje verder naar de andere foto's en filmpjes.

'wanneer komen ze eigenlijk terug?' vroeg valeska. 'oooh goed dat je het zegt, ik denk dat ze binnen een vijf tal minutjes komen' zei ik en we sloten de laptop terug af. 'zayn heeft eigenlijk wel nog een groten hé' zei valeska. 'en harry dan hohoho, die wil ik wel eens in me hebben hoor' zei ik en ik knipoogde naar valeska en we begonnen alle twee te lachen.

'hey poesjes' zei zayn wanneer hij de kamer binnen wandelde. 'hey zayn' zeiden ik en valeska in koor. 'zijn jullie braaf geweest?' vroeg zayn. 'je kent ons toch, we zijn altijd braaf' zei valeska en we begonnen weer te lachen. 'waarom lachen jullie zo?' vroeg harry wanneer hij ook de kamer binnen wandelde. 'aah gewoon, we zijn blij' zei valeska en we konden echt onze lach niet inhouden. 'jullie hebben iets uitgestoken hé' zei zayn en we moesten nog meer lachen. 'nee, we zijn braaf geweest' zei ik en zayn en harry kwamen naast ons zitten op bed en ze begonnen ons te kietelen. 'zeg het, of we stoppen niet met kietelen' zei harry. 'neeeee, stoooop, we hebben niets gedaan' zei valeska maar ze geloofden ons niet. 

'stooop hahaha, we hebben niets gedaan' zei valeska maar ze stopten niet. 'okey, okey, we zullen het vertellen' zei ik en ze stopten met kietelen. 'vertel' zei harry en ik keek naar valeska en ik mocht het van haar vertellen. 

'we hebben eens op je laptop rondgesnuffelt' zei ik. 'aah, als het dat maar is' zei zayn. 'ah, als het dat maar is. okey dan' zei ik en ik keek valeska aan. 'wat hebben jullie nog gedaan misschien?' vroeg harry. 'niets, niets' zei ik. 'zeg het of we gaan jullie weer kietelen' zei harry. 'jaja, we zullen het vertellen' zei ik en we gingen recht zitten.

'we hebben u map gehackt met de naaktfoto's in' zei ik en harry en zayn keken ons boos aan. 'hoe weten jullie dat wachtwoord?' vroeg zayn. 'het is ook niet moeilijk hé ''zayn is cool'' ' zei ik. 'wat hebben jullie met die foto's gedaan? toch niet online gezet?' vroeg zayn. 'seg waarom zijn jullie zo boos geworden nu?' vroeg valeska. 'omdat jullie die foto's hebben gezien, achterlijke koeien' zei zayn. 'wat zeg je daar? moet ik eens in u ballen trappen misschien?' vroeg ik. 'doe wat je niet laten kunt' zei zayn en ..........

------------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now