showbizz kamp with justin bieber 41

830 30 6
                                    

een uurtje later besloot ik om weer naar huis te gaan, ik was nu helemaal tot rust gekomen. ik wandelde naar de bushalte en ging daar zitten op het bankje naast een oud vrouwtje. ze had een sterke parfum aan en je rook hem van uren ver. na 5 minutjes was de bus er eindelijk want ik ging het geen 10 minuten niet meer volhouden met dat oude vrouwtje naast me. 

op de bus was er geen plaats meer, alleen naast een jonge gast van ongeveer 18 jaar. ik had geen zin om heel de rit recht te staan dus ging ik maar naast de jongen gaan zitten. ik haalde mijn iphone uit mijn handtas en keek of ik nog geen berichtje had gekregen van justin.... maar helaas... ik had nog steeds niets gekregen. ik staarde naar buiten en zag dat het lichtjes aan het regenen was. kut weer dacht ik in mezelf...

de bus stopte aan mijn bushalte en ik stapte uit. ik wandelde traag naar huis maar het begon harder te regenen. ik moest nog zo'n 5 minutjes wandelen tegen dat ik thuis was. ik had echt zin om mij hier gewoon op straat te leggen en overreden te worden.

toen ik aan de voordeur kwam zocht ik mijn sleutels in mijn handtas maar ik vondt ze niet. oh nee ik was ze vergeten daarjuist in me handtas te stoppen. ik belde dan maar aan, in de hoop dat melinda de deur open deed. *ding dong*... na even wachten deed er niemand de deur open. oftewel had melinda geen zin om de deur open te doen oftewel was ze niet thuis. 

hoe graak ik nu binnen want ik was al helemaal doorweekt door de regen. ik kon over het hekken kruipen en zo kijken of de veranda open was, het was de enigste optie die ik had. ik kroop over het hekken en wandelde richting de veranda maar de deur was niet open. 'aaaaaaaaaah fuck my life' riep ik luid. ik zette mij neer op de grond en begon te huilen. mijn leven kon nu niet meer erger. 'melinda als je thuis bent laat me aub binnen' riep ik maar ik zag geen enkele beweging binnen. 

ik bleef daar zo'n 3 uurtjes zitten tot ik iemand hoorde praten binnen. het was mama en ze had iemand meegenomen. 'mama laat me aub binnen' riep ik maar ze hoorde me niet. ik klopte op het raam maar ze hoorde me nog steeds niet. 'mamaaaaaaaaaa laat me binnen ik sta hier buiten' riep ik en ik sloeg op het raam en eindelijk had ze me gehoord. 

'wat doe jij hier buiten?' vroeg mama wanneer ze me binnen liet. 'ik was mijn sleutel vergeten' zei ik en ik liep direct naar boven zonder de man aan te kijken dat mama mee had gebracht. ik liep de badkamer in en deed de natte kleding uit. ik deed de douche kraan open en ging onder het warme water staan, dat deed wel deugd na de koude regen. ik genoot van het water en na een kwartiertje ging ik uit de douche en droogde ik mij af. ik wandelde mijn kamer in en haalde daar mijn pyama uit de kast en deed hem aan. 

ik had van een hele dag nog niets geheten en ik voelde mij wat flouwtjes maar ik had helemaal geen zin om naar beneden te gaan. 'mama kan je wat koekjes brengen naar boven?' riep ik bovenaan de trap. 'oke schatje ik kom zo' zei mama en ik ging op mijn bed liggen met mijn iphone naast me. mama bracht ondertussen een pakje koekjes en een flesje cola. 'dankje mama' zei ik. 'graag gedaan schatje' zei mama en ze gaf me een kusje op mijn voorhoofd. 'mama? mag ik iets vragen?' vroeg ik. 'ja schatje vraag maar' zei mama en ze kwam bij me op bed zitten. 'wie is die man?' vroeg ik. 'dat is een collega van mijn werk' zei mama. 'jaja' zei ik en ik knipoogde eens. 'het is waar' protesteerde mama maar ze had zo'n geniepig lachje op haar gezicht dus had ze zichzelf verraden. 'haha mama ik ben niet blind' zei ik en ik lachte naar haar. 'okey okey, ik vindt hem wel leuk maar shhttt tegen melinda' zei mama. 'okey pinkypromise' zei ik en we gaven elkaar de pinkypromise. mama verliet mijn kamer en juist wanneer ze de deur uitwandelde ging mijn gsm af, er belde mij iemand.....

-------------------------------------------------------------------------------------

IT'S MY BIRTHDAY <3

meer? like en comment!

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now