showbizz kamp with justin bieber 23

1.1K 29 4
                                    

'oh zwijg, hij is niet verliefd op mij. hij is gewoon mijn stalker' zei ik 'jaja dat zal wel, wedden dat je elke nacht droomt over hem, over jullie wilde nachten te samen' zei harry om mij te pesten. 'nee maar wel over iemand anders' zei ik en ik knipoogde naar valeska. 'is het over wie ik denk dat het is?' vroeg valeska. 'het is te zien wie jij denkt' zei ik. 'hij is sexy en heeft krulletjes' zei valeska. 'mo shhhht je moet dat niet luid zeggen' zei ik en ik zag harry kijken naar mij. 'oooh je hebt dus wilde dromen over mij?' vroeg harry speels. 'dat zeg ik toch niet, er lopen zoveel sexy boys rond met krulletjes' zei ik en ik gaf harry een por. 'wedden dat het echt wel over mij ging' zei harry. 'jij hoper' zei ik en ik stond recht en nam een croissant die harry had meegenomen voor ons. 'sexy poepke' zei harry en ik keek hem scheef aan. 'dat is mijn poepke en niet de jouwe' zei ik. 'het kan wel de mijne worden' zei harry en hij beet op zijn lip. 'stop met dromen' zei ik en ik ging terug op bed zitten. 

'ik droom niet, het wordt ooit werkelijkheid' zei harry. 'keep dreaming' zei ik en ik keek naar valeska. zij wou maar al te graag met zayn naar bed gaan. 

'heeeeeeeeeey poesies' zei zayn wanneer hij de kamer binnen wandelde. 'aan de drugs gezeten ofso?' vroeg ik. 'huuh hoe weet jij dat?' vroeg zayn. 'je ziet dat' zei ik. 'okeey shht maar zwijgen tegen de rest hé' zei zayn. 'ai ai ai bad boy hé nu' zei ik. 'en jij bent de bad girl' zei zayn. 'altijd hé, dat is mijn motto' zei ik. 

'wij moeten door, braaf zijn hé girls' zei harry en hij en zayn gaven ons nog een zoen op onze wang. 'jaja we zullen heel braaf zijn en als je nog iets weet van justin enzo zeg het ons hé' zei ik. 'we zullen het jullie laten weten' zei zayn en ze wandelden de kamer uit en ik en valeska lagen ons nu te vervelen op bed.

'aaaaah ik verveel mij' zei valeska. 'ik mij ook' zei ik droog. 'gaan we een joint gaan roken?' vroeg valeska. 'ja, goed idee' zei ik en we namen elk een joint en wandelden naar buiten en verstopte ons in een bosje struiken zodat niemand ons zou vinden. 'oooh die joint doet echt deugd' zei valeska. 'dat vind ik ook, zo zalig mmmm' zei ik en we rookte onze joint verder op.

toen hij op was gingen we terug naar binnen en deden we ons training pak aan, we hadden besloten om justin, melinda en de rest eens te bespioneren. we liepen naar buiten en verstopte ons achter het gebouw waar melinda sliep en de rest. 'kijk, je zus zit nog steeds te wenen' zei valeska. 'hahaha bleiter dat het is!' zei ik lachend. 'ik heb wel medelijde met haar, ze geeft om jou' zei valeska. 'hahaha geloof je dat nu zelf? ze zit gewoon te wenen voor aandacht' zei ik. 'njaa kan ook' zei valeska en we bespioneerde ze verder....

'ik dacht dat jullie dood waren?' hoorden we iemand zeggen achter ons. hadden ze ons betrapt?....

-------------------------------------------------------------------------------------------

meer? <3 like en comment <3 

showbizz kamp with justin bieberNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ