showbizz kamp with justin bieber 61

389 28 5
                                    

niet veel later lag ik in de gracht met mijn auto en lag ik ondersteboven. gelukkig had ik mijn gordel nog aan want daar denken de meeste mensen niet aan. ik probeerde mijn gordel los te klikken maar dat ging voor geen meter want ik zag 10 gordels en ik wist niet de welke ik moest losklikken. ik probeerde mijn iphone te nemen maar ik kon er maar niet aan, hier lag ik dan omgekeerd. 

'help, iemand help mij' riep ik maar ik zag niemand voorbij paseren. ik voelde me ook niet goed worden want ik wist dat het niet lang meer ging duren voordat ik heel de auto ging onderkotsen. 

ongeveer een halfuur later kwam mij iemand helpen, ik gokte dat het een jongen was van ongeveer 20 jaar en ook nog mijn type. ondertussen had ik de auto al ondergekotst. de jongen belde naar de politie en hij hielp mij ondertussen uit de auto. hij zette mij in zijn auto en wachte tot de ambulance kwam want ik was misselijk als geen één. 'hey is alles in orde?' vroeg de jongen en ik knikte mooi van ja. 'heb je ergens pijn?' vroeg de jongen. 'ik zou het niet weten' zei ik en ik kotste op zijn schoenen. 'sorry' zei ik. 'geeft niet, deze schoenen mochten toch al lang in de vuilbak' zei de jongen. 'wat is je naam eigenlijk?' vroeg ik. 'jason en jij bent zeker de vrouw van justin bieber?' vroeg jason. 'hahaha, in zijn dromen' zei ik. 'je bent toch pas getrouwd met hem?' vroeg jason. 'ja, maar niet voor lang meer' zei ik. 'oei, een haar in de boter?' vroeg jason. 'zo kun je het wel noemen maar ik denk dat beter een hoer in justin bieber beter zou passen' zei ik. 'okey, ik wil meer uitleg, dit wordt nog interresant' zei jason. maar juist wanneer ik het hem wou vertellen kwam de ambulance aan en onderzochten de dokters me. ze namen me mee naar het ziekenhuis en verwittigden mijn mama. onderdebaan naar het ziekenhuis viel ik inslaap...

ik werd wakker en ik zag mama naast mij zitten. 'schatje, wat heb je gedaan?' vroeg mama. 'ik weet het niet' zei ik, ik was het waarschijnlijk door al die drank vergeten maar ik wist wel nog dat ik een auto ongeluk heb gehad en dat er een jongen genaamd jason me uit de auto heeft gehaald, maar voor de rest wist ik niets meer. de dokter kwam nog eens naar mij kijken en ik was klaar om naar huis te gaan. amai dit was ook een kort ziekenhuis bezoek. 

mama nam me mee naar huis en ik ging in de zetel liggen. 'moet ik justin bellen voor je?' vroeg mama. 'nee, ik moet die nooit meer zien, maar mag ik wel mijn laptop?' vroeg ik. mama gaf me mijn laptop en ik zette een berichtje op twitter en facebook. 'wie was die knappe jongen jason die mijn leven redde?' ik wou hem wel beter leren kennen en ik wou hem ook het verhaal over justin vertellen. niet veel later kreeg ik reactie's op mijn bericht: ' justin aan het bedriegen?', 'hoer', 'slet', 'ge deed het alleen maar voor justin zijn geld' enzo voort. ik negeerde de reacties gewoon want ik ging nog wel bekend maken wat justin mij aan deed maar ik wachtte alleen het goede moment af. 

's middags kwam melinda thuis en ze ondervraagde mij over gisteren avond en vanacht. 'de auto is naar de kloten zeker?' vroeg melinda. 'jip, dus we zullen moeten werken om een nieuwen te kopen' zei ik. 'jij mag werken, het is jou schuld' zei melinda. 'jaja, mama zal wel sponseren' zei ik. 'dat denk ik niet' zei mama. 'zeg, ik zal wel zien hoe ik het ga betalen' zei ik en ik ging weer op mijn laptop en ik zag dat ik een privé bericht had van een jason. ik bekeek zijn profiel en het was de jason van gisteren avond. amai dat duurde ook niet lang voor ik hem te pakken kreeg. als justin met chantel kan aanpappen kan ik dat ook met jason...

-------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now