showbizz kamp with justin bieber 36

940 31 8
                                    

ik hoopte echt dat mijn zus hem kon overtuigen. ik zat daar te wachten en te wachten en te wachten... het leek alsof de minuten uren waren. na een halfuurtje kwam melinda terug onze kamer ingewandeld. 'en wat heeft hij gezegt?' vroeg ik. 'hij wil je niet meer spreken' zei melinda. 'wil hij mij nooit meer spreken?' vroeg ik. 'nee en hij wil je ook nooit meer zien' zei melinda en dat brak totaal mijn hart. 'nee dat meen je niet' zei ik. 'jawel, hij heeft het echt gezegt' zei melinda en ik begon weer in tranen uit te barsten. 'zusje, ander en beter, hotter en heter' zei melinda maar dat kon mijn verdriet niet stoppen. 'nee ik wil justin en geen ander' zei ik. 'maar in het begin vondt je dat toch een gay' zei melinda. 'ja maar nu niet meer, ik heb ingezien dat hij een goede jongen is en ik hou van hem' zei ik. 'zusje het komt allemaal wel goed' zei melinda en ze gaf me een knuffel. 

'ga je mee met mij naar een activiteit?' vroeg melinda. 'ik zal wel moeten zeker?' vroeg ik. 'ik denk het wel ja' zei melinda 'okey ik kom' zei ik en ik ging nog even naar het toilet en deed een beetje bruinsel op om mijn rode ogen te verbergen van het huilen. daarna wandelde ik naar buiten en ging ik bij melinda en valeska zitten en even verderop zat justin, hij zag er echt sip uit. 

'okey we gaan vandaag een groepsspel doen met alle kampen. wie het eerste de goude micro vindt krijgt nog een prijs voordat jullie vandaag naar huis gaan' zei de hoofd-moni. 'jullie gaan als een gehecht team moeten samenwerken om de gouden micro te vinden' zei één van de moni's maar ik had echt geen zin in dit spel. 

'het is best dat je even je gedachten verzet met dit spel' zei melinda. 'misschien wel maar ik heb er nu echt geen zin in, ik heb geen energie, ik voel me suf en moe' zei ik. 'doe aub mee, we zullen het leuk maken' zei valeska. 'ik zal maar met tegenzin moeten meegaan zeker?' vroeg ik. 'ja' zeiden valeska en melinda in koor. 

'iedereen even luisteren aub, we hebben een raadsel gekregen via sms en wie het snelst antwoord krijgt een tip. dit is het raadsel: welke bus kan niet rijden?' vroeg de hoofd-moni. iedereen begon hard te denken en niemand wist het antwoord behalve ik. 'dat is een brievenbus' zei ik en ze smste snel het antwoord door en we waren de eerste die het juist hadden dus kregen we een tip. 'de tip is: groen' zei de hoof-moni. wat was dat nou voor een tip? vroeg ik mezelf af.

'de volgende opdracht is er' zei de hoof-moni en we luisterde allemaal heel aandachtig. 'waarom neemt een dom blondje een ladder mee naar de winkel? ' vroeg de hoofd-moni. 'voor de hoge prijzen' zei melinda en we hadden het weer juist en kregen onze 2de tip. 'de nieuwe tip is hout' zei de hoofd-moni. met die tips gingen we niet ver graken. tijdens het wachten op de volgende opdracht zag ik justin daar heel de tijd met een bloemetje spelen in het gras. je voelde echt dat zijn hart gebroken was....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now