showbizz kamp with justin bieber 62

373 27 4
                                    

'hey, gaat het al beter?' vroeg jason via chat. 'ja, alles gaat al veel beter en eindelijk nuchter' zei ik. 'heb je soms morgen iets te doen?' vroeg jason. 'uuhmm niet echt' zei ik. 'heb je zin om af te spreken op het skate park?' vroeg jason. 'is dat het skate park met dat groot speelplein bij?' vroeg ik. 'ja die is het om 10u zie ik je daar?' vroeg jason. 'ja, okey dat is goed voor mij' zei ik en jason ging offline. ik ga justin eens serieus jaloers maken. 

's middags kwam melinda van haar werk en kwam ze bij me in de zetel zitten. 'hoe gaat het met je?' vroeg melinda. 'goed, heel goed' zei ik en ik had een brede smile op mijn gezicht. 'waarom lach je zo?' vroeg melinda. 'gewoon' zei ik. 'niets is gewoon bij jou' zei melinda. 'haha, daar heb je gelijk in' zei ik en ze wou echt weten wat ik van plan was. 'ik ga justin jaloers maken' zei ik. 'hoe ga je dat doen?' vroeg melinda. 'gewoon, omgaan met jongens hé en een beetje flirten' zei ik. 'met welke jongen ga je dat doen?' vroeg melinda. 'jason, de jongen die gisteren avond mijn leven heeft gered en we spreken morgen af in het skate park' zei ik. 'haha zo krijgt justin een koekje van eigen deeg' zei melinda. 'inderdaad' zei ik en we keken tesamen nog naar tv. mama had 's middags ook nog gebeld dat ze vanavond niet naar huis ging komen dus hadden ik en melinda het huis voor ons alleen. 

's avonds bestelde we chinees. we hadden genoeg potjes om een heel leger eten te geven, ik en melinda kunnen nooit beslissen wat we gaan eten dus nemen we van alles een pot. nadat alles op was waren we dik geheten, je kon ons rollen naar boven. om ons eten te laten zakken keken ik en melinda nog naar een film en daarna gingen we gaan slapen...

de volgende morgend

ik werd wakker gemaakt door melinda. 'melissa wakker worden, justin staat voor de deur' zei melinda. 'wat? heb je de deur al open gemaakt?' vroeg ik. 'nee, ik heb door het raam gekeken' zei melinda. 'okey wacht, ik zend een berichtje dat jason nu hierheen moet komen' zei ik. 'waarom?' vroeg melinda. 'dat zul je zo wel zien' zei ik en ik zond een berichtje naar jason dat hij mocht komen naar mijn huis, dat we hier gingen afspreken. 

ik hoorde justin roepen: 'ik ga niet weg voor je de deur open doet' maar ik negeerde het gewoon.  niet veel later kreeg ik een berichtje dat jason voor de deur stond. ik ging naar beneden en opende de deur. 'hey jason' zei ik en ik liet heb binnen. 'wie is dat?' vroeg justin. 'iemand' zei ik. 'wie? zeg het me!' zei justin. 'nee, ga jij maar chantel gaan aflebberen' zei ik en ik smeet de deur dicht. dit had justin helemaal niet verwacht van mij. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment en op naar de 100 volgers :D

showbizz kamp with justin bieberOnde histórias criam vida. Descubra agora