showbizz kamp with justin bieber 42

824 29 6
                                    

ik nam zenuwachtig mijn iphone vast maar het was melinda die belde. 'wat is er?' vroeg ik toen ik opnam. 'kun je eens vragen aan mama dat ze me komt ophalen?' vroeg melinda. 'nee dat kan ik niet' zei ik met een boze stem. 'waarom niet?' vroeg melinda. 'omdat ik daar geen zin in heb' zei ik en ik legde neer omdat ik haar gezaag nu niet wou horen. ik opende mijn pakje koekjes en at ze op. melinda probeerde me nog een paar keer te bellen maar ik negeerde haar oproepen gewoon en keek naar tv.

het was al laat aan het worden dus deed ik mijn tv maar uit en ging ik gaan slapen zonder weer iets gehoord te hebben van justin. hij had nog niet gebeld, een berichtje gestuurd of foto's op instagram gezet en zelfs geen berichje op twitter. ik begon me nu echt zorgen te maken. ik legde mijn gsm naast me en probeerde te slapen maar dat lukte voor geen meter, ik lag al twee uur wakker en ik was echt moe.

ik stond recht en wandelde naar de badkamer want misschien lagen daar nog slaappillen. ik keek in het verzorgingskastje maar er lagen er jammer genoeg geen in. ik ging dan maar naar mama haar slaapkamer in de hoop dat er daar slaappillen  zouden liggen. ik keek in haar nachtkastje en er lag nog een doosje en ik nam ze mee naar mijn kamer. ik haalde er 3 pilletjes uit en slikte ze in met cola. ik weet wel dat 3 pilletjes veel zijn maar ik wil zeker slapen tot morgen middag. ik viel 5 minutjes later als een blok inslaap.

de volgende morgend

ik werd wakker rond 14.35 uur 's middags. ik stond op en ik had echt geen zin om mijn kleren aan te doen, ik had geen zin in iets, in helemaal niets. ik wandelde dan maar in mijn pyama naar beneden en melinda zat in de woonkamer en ze keek me aan met een boze blik maar ik negeerde haar gewoon.

ik liep de keuken in en nam de fles melk uit de koelkast en dronk ervan. ik zette de melk op de tafel en liep terug naar de woonkamer. 'waarom nam je gisteren niet meer op en negeerde je mijn vraag?' vroeg melinda opeens. 'gewoon' zei ik. 'wat gewoon?' vroeg melinda. 'jij hebt mijn hart gebroken omdat je weet wel wat hebt gedaan met justin en ik wou je niet meer horen gisteren avond omdat ik kwaad op je was' zei ik en ik ging in de zetel gaan zitten. 'moet je daarvoor zo reageren?' vroeg melinda. 'ja' zei ik en ik nam mijn ipad om nog eens rond te kijken op twitter. ik scrolde door allemaal statussen en ik zag één van justin met erop: 'i love my beliebers...'. okey nu wist ik zeker dat hij nog leefde maar hij had nog steeds niet gereageerd op mijn privé bericht dus stuurde ik maar nog één: babe, ik hoop dat je ook nog van mij houd, i love you' zond ik in de hoop dat hij terug zond.

even later zag ik dat ik een privé bericht had op twitter en het was van justin. ik deed het bericht open en de tranen stonden al mijn ogen van zijn reactie. ik smeed mijn ipad op de grond en ik rende naar boven waar ik me opsloot in mijn kamer. ik kon niet geloven wat ik juist las.....

-----------------------------------------------------

meer? like en comment! ♥

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now