showbizz kamp with justin bieber 55

503 31 3
                                    

ze keek me recht in de ogen aan en ik werd lichtjes kwaad. niet boos worden melissa het is vandaag jou dag en laat het niet verpesten door een slet als zij, zei ik inmezelf. ik keek verder rond en ging terug naar melinda. 'heb je het al gezien?' vroeg melinda. 'wat gezien?' vroeg ik. 'dat die chantel jou zit uit te dagen' zei melinda. 'ja dat heb ik al lang gezien, ze zal ermee mogen stoppen of anders komt mijn bitchie kant naar boven' zei ik. 'hoho dan zal ze afzien want ik ken jou bitchie kant' zei melinda. 'ja je hebt er lang mee te maken gehad hé' zei ik. 'ja jammer genoeg wel' zei melinda en ik keek waar chantel mee bezig was. 'als ze nog 1 keer aan justin komt breek ik haar arm en vermink ik haar gezicht' zei ik. 'ze moet echt van justin afblijven, hij is van jou en dat staat nu zwart op wit' zei melinda. 'ja maar daar trekt die bitch haar niets van aan' zei ik. 'ik zal het je laten weten als ze nog eens aan justin komt' zei melinda. 'oke, mercitjes' zei ik en ik ging eens gaan kijken om snel iets te eten want ik reuze honger. 

ik ging eens kijken naar het buffet als alles al klaar stond en ik nam terwijl al een paar kleine hapjes. 'jij vroetzakje' zei justin wanneer hij mij liet schrikken. 'sorry ik heb zo'n honger' zei ik. 'ik eigenlijk ook' zei justin en hij nam ook een hapje. 'wie is er hier het vroetzakje?' vroeg ik. 'wij twee, daarom passen we bij elkaar' zei justin. 'ik hou van je' zei ik. 'ik ook van jou' zei justin en niet veel later opende we het buffet en konden we eten. ik, justin, melinda, mama, pattie, jeremy, jaxon en jazzy zaten aan één grote tafel. 'mmm het eten is echt heerlijk' zei pattie. 'vind ik ook' zei ik. 'als je genoeg hebt mag je het altijd aan mij geven want ik heb reuze honger' zei ik en ik kreeg jaxon zijn vlees al omdat hij het niet echt lekker vond. 

na het eten gingen we naar de balzaal waar het feest helemaal kon losbarsten. we hadden ook optredens geplant van katy perry, austin mahone en maejor ali. 'mama wil je me even komen helpen?' vroeg ik en we gingen naar de omkleedkamer. 'kun je mijn jurk open doen?' vroeg ik. 'ja, wacht ik help je wel even' zei mama en ze hielp me met de jurk. 'oooh eindelijk vrij, een trouwjurk is echt lastig om een hele avond aan te doen' zei ik. 'als je dat maar weet, daarom trouw je best maar één keer' zei mama. 'ik zal ook maar 1 keer trouwen want justin is de man van mijn leven' zei ik en ik deed mijn andere jurk aan.

'melissa melissa melissa, waar ben je?' riep iemand die de trap op kwam lopen. 'ik zit hier' riep ik terug en de deur ging open. 'ah melinda, jij bent het' zei ik. 'ja en ik moet je iets dringend zeggen' zei melinda. 'zeg maar' zei ik. 'chantel hangt weer rond justin zijn nek en het is deze keer niet normaal want ze zit hem ook steeds kusjes op zijn wang te geven en ze duwd steeds haar borsten in zijn gezicht' zei melinda. 'wat? dat meen je niet?' vroeg ik. 'jawel kijk zelf maar ik heb het gefilmd' zei melinda en ze toonde het filmtje aan me. 'omg ik trek die trut haar extentions uit' zei ik woedend en ik liep naar beneden opzoek naar die trut....

----------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 

showbizz kamp with justin bieberWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu