showbizz kamp with justin bieber 68

336 22 13
                                    

ik zond niet terug naar tim en legde mij gewoon terug neer in het gras. ik wou nu even aan nieks denken en zeker niet aan jongens. 

's middags ging ik naar een broodjes zaak om daar snel iets te eten. 'voor mij een broodje met ham , kaas en mayonaise' zei ik. 'eet je hem hier op?' vroeg de bediende die nog niet zo lelijk was. 'ja' antwoorde ik terug en ik gaf hem het geld. 'ik kom hem dan zodadelijk brengen' zei de bediende. ik keek naar zijn naamplaatje en hij heete niels. 'oke niels' zei ik en ik zocht een plaatsje waar ik kon zitten. 

ik ging gaan zitten en wachte op mijn bestelling die niet veel later kwam. 'voor het mooiste meisje hier' zei niels en hij zette een plateau voor mij. 'dankje' zei ik en ik lachte vriendelijk naar hem. 'graag gedaan beauty' zei niels en hij ging weer aan het werk. 

ik at het broodje op en in tussentijd keek ik rond op instagram en facebook maar er stond niet speciaals op. wel enkele paparazzi foto's van mij, maar dat ben ik al gewend. 

ik at mijn broodje op en wandelde daarna verder in het park. ik dacht terwijl nog eens terug aan het berichtje van tim voor vanavond. 

'hey melissa, dat is lang geleden' zei een meisje die achter me liep. 'omg inderdaad, wat doe jij hier femke?' vroeg ik. 'zoals jij een wandeling maken in central park zeker' zei femke. 'ja, inderdaad' zei ik. 'heb je geen zin om iets te gaan drinken met mij?' vroeg femke. 'ja dat is een goed idee, dan kunnen we eens bij praten' zei ik en we wandelden naar een cafétje om de hoek. femke was een goede vriendin van mij in mijn schooltijd daarna is ons contact wat verwaterd. 

we bestelde allebij een wit wijntje. 'en wat doe je deze dagen nog?' vroeg femke. 'nadenken, heel veel nadenken' zei ik. 'waarom? je hebt het toch goed met zo'n vent als justin' zei femke. 'dat denk je, op mijn huwelijksnacht heeft hij met chantel naar bed gegaan, plezant is anders' zei ik en ik nam een slok van mijn witte wijn. 'wat? dat meen je niet' zei femke. 'ja dat meen ik wel, bye bye droomhuwelijk' zei ik. 'omg, ik zou hem echt waar iets aandoen' zei femke. 'zou jij eigenlijk weer met hem overeenkomen en hem terug nemen?' vroeg ik. 'nee, totaal niet. de dag zelf ga je met hem trouwen en elkaar trouw blijven en dan dezelfde avond bedriegd hij jou, propere jongen' zei femke. 'ook niet als je hem doodgraag ziet?' vroeg ik. 'nee, hij heeft ten eerste de mooiste dag van je hele leven verpest en ten tweede als hij je eenmaal heeft bedrogen gaat hij dat nog doen' zei femke en ze nam een grote slok van haar wijn. 

we babbelde maar door en door over vanalles en nog wat. maar ik hield één iets niet in het oog, de tijd. het was ondertussen al 19.23 uur... melinda had justin uitgenodigd om 18u en tim wou om 20.00 afspreken om naar de cinema te gaan waarschijnlijk. 

'euuhm femke, ik moet nu echt weg' zei ik. 'zo gehaast?' vroeg femke. 'ja, ik heb nog een afspraak' zei ik en ik nam mijn handtas. 'ooh, met wie? haha sorry dat zijn mijn zaken eigenlijk niet. schrijf nog snel je gsm nummer op, dan kunnen we contact houden' zei femke en ik schreef snel mijn nummer op een bierviltje en ging daarna door.

ik liep snel naar de wagen en sprong erin en reed naar huis. toen ik thuis aankwam en de voordeur open deed werd ik......

---------------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment, hoe meer like hoe sneller ik door doe met het verhaal :) 

like me ook op facebook : Chocochanelbieber

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now