showbizz kamp with justin bieber 28

1.1K 27 3
                                    

'toen ik je voor de eerst keer zag, was het liefde op het eerste zicht. je hebt echt speciale ogen en daar was ik voor gevallen' zei justin. ik voelde precies vlindertjes rondvliegen in mijn buik, was ik ook verliefd op hem?... nee dat kon niet.... 'ik vind alles perfect aan jou, ik zou door het vuur gaan voor jou maar jij voelt niet hetzelfde voor mij dus moet ik je maar uit mijn hoofd zetten maar dat lukt niet omdat ik van je hou' zei justin. ik zag hoe zijn ogen vulde met tranen. ik voelde mij schuldig, nog nooit had iemand gezegt dat hij zoveel van mij hield. 'voila mijn hart is nu gelucht en je hoeft niets te zeggen als je niet wilt maar het enige dat ik nog wil zeggen is dat je een heel speciaal meisje bent' zei justin en ik voelde mijn tranen komen. 

'wil je even weggaan?' vroeg ik aan justin en hij wandelde mijn kamer uit. ik ging terug neerliggen op bed, ik wist niet meer wat ik nu moest doen. ik heb nog nooit zo'n jongen gezien die zo open was tegenover mij. iedereen had dus gelijk dat justin verliefd was op mij. 

melinda kwam de kamer binnengewandeld en ging naast me zitten op bed. 'wat is er?' vroeg melinda. 'niets' loog ik. 'jawel er is wel iets, ik weet alles van justin' zei melinda. 'hoe kan dat?' vroeg ik. 'justin heeft alles vertelt tegen mij, hij houdt echt van je' zei melinda. 'njaa pff ik weet niet wat ik moet doen' zei ik. 'volg gewoon je hart en trek je niets aan van de reacties van de andere mensen' zei melinda. 'ik zou wel willen mijn hart volgen maar het probleem is dat mijn hart niets zegt' zei ik. 'maak gewoon de beste keuze' zei melinda. 'njaa, dankje dat je me hebt geholpen' zei ik. 'geen probleem, we zijn zussen voor iets, we hebben misschien veel ruzie maar we kunnen elkaar niet missen' zei melinda en ze wandelde de kamer uit. 

ik wist zeker dat mijn vrienden tegen de relatie van ik en justin zouden zijn maar hij is zo lief. aaaaaah waarom is de liefde zo moeilijk? 'melissa kom je, we gaan gaan eten' zei melinda en ik wandelde uit de kamer. valeska stond mij op te wachten om met haar tesamen naar het restaurant te gaan, melinda wandelde bij justin. 'wat is er? je ziet er zo sip uit' zei valeska. 'niets, laat het gewoon' zei ik en we wandelde verder. 

toen we binnen kwamen in het restaurant zaten ik en justin aan een apparte tafel. ik at alles in stilte op en ging daarna weer naar buiten. ik ging in het gras zitten en valeska kwam naast me zitten. 'wat is er? ik zie het aan je gezicht dat er iets is' zei valeska maar ik was zo koppig als een achterdeur die het niet wou zeggen. 

toen iedereen verzamelt was gingen we weer een activiteit doen. 'weten jullie nog die groepjes van de vorige keer van de activiteit? daar doen jullie weer mee verder' zei de hoofd- moni. ik moest terug heel alleen met justin. 

'kom laten we naar binnen gaan' zei justin en we gingen alle 2 in de zetel zitten en we zeiden geen woord tegen elkaar. justin keek diep in mijn ogen en ik in de zijne, zijn bruine hazelnoten oogjes lieten mij smelten. hij kwam dichter bij me zitten en ...............................

---------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 

worden ze nog een koppel of niet? rarara

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now