showbizz kamp with justin bieber 27

1K 27 5
                                    

de volgende morgend (dag 5 )

'aaaaaaaaaaaaaaaaaah help whaaaaaaaaaaaa' hoorde ik melinda roepen. ze had mij wakker gemaakt door haar geroep. 'wat is er?' vroeg ik aan haar. 'ja was toch dood? meegenomen door bloody marry?' vroeg melinda in paniek. 'daar weet ik niets van, ik was hier al heel de tijd' zei ik en ik stond recht en wandelde de badkamer in om mij klaar te maken voor vandaag. nadat ik de badkamer weer onveilig had gemaakt wandelde ik de badkamer uit en justin en melinda stonden te kijken alsof ik een geest was. 'maar... dat kan toch niet' zei justin. 'wat kan niet?' vroeg ik. 'je was toch dood?' vroeg justin. 'uuh ik weet het niet, misschien ben ik tweede jezus die verrezen is' zei ik en ik lachte ze gewoon uit in hun gezicht. ik wandelde de kamer uit en ging naar buiten. valeska zat daar te wachten in het gras op mij. 'en hoe was het?' vroeg valeska. 'je moest haar gezicht gezien hebben het was prijsloos en bij jou?' vroeg ik. 'het was ook niet normaal hahaha, het was hilarisch' zei valeska en we gaven elkaar een high five. 'ons plannetje is gelukt' zei ik en iedereen keek ons raar aan maar wij hadden er veel plezier in. 

zoals gewoonlijk gingen we 's morgens gaan ontbijten en dan hebben we weer een saaie activiteit. na het eten gingen we terug in het grasveld zitten. 'okey ik weet niet wat er gaande was met melissa en valeska maaje bon! ze zijn terug en dat is het belangrijkste' zei de hoofd moni en we konden onze lach niet inhouden. 

'wat is er om te lachen?' vroeg justin kwaad, hij kon precies niet tegen ons grapje. 'haha niets' zei valeska en hij keek ons kwaad aan. 'bieber een beetje boos?' vroeg ik. 'wat denk je nu zelf teef?' zei justin. 'ow ow ow bijt mij neus er niet af hé' zei ik.

'geen ruzie maken! we gaan nu vertellen wat jullie gaan doen' zei de hoofd- moni. 'alsof ik daar op gewacht heb om te weten wat we zullen doen' zei ik. 'zwijg!' zei justin geërgerd. 'jij gaat mij niet zeggen wat ik moet doen hoor' zei ik kwaad. 

'okey het is genoeg, ga naar je kamer melissa. ik ben het beu' zei de hoofd - moni. 'met plezier' zei ik en ik stond recht en wandelde met een big smile op mijn gezicht naar mijn kamer. ik smeet mij neer op bed en nam mijn iphone om te kijken wie er allemaal online was op facebook. 'bhuuuh saaie mensen, saai, saai, saai,...' en zo ging het maar door. 

3 uurtjes later

justin kwam mijn kamer binnengewandeld en kwam bij mij op bed zitten. 'sorry voor mijn reactie daarstraks' zei justin. 'phuh ga weg' zei ik. 'nee ik ga niet weg, ik voel mij slecht over wat ik heb gezegd en ik wil dat je mij vergeeft' zei justin. 'ik vergeef u niet' zei ik en ik keek naar buiten. 'aub melissa vergeef het me, ik hou van je....' zei justin. 'wat zei je daar?' vroeg ik en ik sprong recht. 'eeuh, ik zei niets' zei justin alsof hij zijn mond voorbij gepraat heeft. 'je zei dat je van me hield' zei ik. 'euuhmm....' zei justin bang voor mijn reactie. 'dus je bent verliefd op mij?' vroeg ik. 'ik heb nu toch mijn mond voorbij gepraat dus kan ik het maar beter zeggen zeker' zei justin. 'jaaaaa inderdaad' zei ik met een lach van hier tot in tokio op mijn gezicht. waarom was ik in hemelsnaam zo blij?.....

-----------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 

showbizz kamp with justin bieberKde žijí příběhy. Začni objevovat