showbizz kamp with justin bieber 47

650 32 4
                                    

ik was het wachten beu en zond een berichtje naar mijn zus om te vragen of bryan achter mij kon komen, maar daar kreeg ik geen reactie van. ik ging dan maar te voet naar huis. ik dacht dat mijn dag niet slechter kon maar dat kon dus wel, het begon met bakken uit de lucht te regenen. de regen had ook één voordeel, zo zag niemand dat ik gehuild had. hoe kon ik ooit geloven dat justin mij zag zitten? het was de grootste vergissing in mijn leven dat ik had begaan. gelukkig had ik er nog geen seks mee gehad. 

na ongeveer een uurtje gewandeld te hebben was ik eindelijk thuis. ik stond voor de voordeur en nam de sleutel die ik had verstopt onder de bloembak. ik opende de voordeur en liep meteen naar de badkamer waar ik een warme douche nam. de natte kleren smeed ik in de wasmand en ik deed een warme pyama aan na het douchen. 

ik hoorde mensen praten in melinda haar kamer dus ging ik maar even een kijkje nemen. *klop klop* ik klopte op de deur en ging binnen. 'hey, hoe was het bij justin?' vroeg bryan. 'vraag het hem zelf maar' zei ik en ik keek mijn zus boos aan omdat ze niet terug zond op mijn berichtje. 'waarom zond je niet terug via sms?' vroeg ik aan melinda. 'ooh sorry, mijn gsm stond op stil en ik heb er een hele dag nog niet naar gekeken' zei melinda maar ik geloofde haar niet echt. 'hoe was het nu bij justin?' vroeg melinda. 'ohh laat het allemaal zijn, hij is de grootste lozer die ik ooit heb gekend' zei ik. 'heb je met hem kunnen babbelen?' vroeg bryan. 'nee want hij was er niet!' zei ik kwaad en ik begon te wenen. 'zus, kom even zitten' zei melinda maar ik rende weg naar mijn kamer. ik wou er met niemand over spreken. 

ik ging op bed liggen en drukte me gezicht in mijn kussen in de hoop dat ik zou stikken, maar het mislukte omdat melinda mijn kussen had weg getrokken. 'zusje rustig' zei melinda en ze legde mijn hoofd op haar schoot. 'vertel eens rusitg wat er gebeurt is' zei melinda en ik nam even een diepe adem en zuchte het heel hard uit. 'ik belde dus aan de deur en chantel deed open en ze zei:' aaah hier het meisje die denkt dat ze justin kan krijgen'. ik vroeg waar justin was en ze zei dat hij straks kwam en ik ging dus wachten en ze smeed de deur dicht voor mijn neus' zei ik. 'meen je dat? die bitch' vroeg bryan. 'ja, ik meen het en ik heb justin dus niet gezien' zei ik en mijn zus,leek medelijden te hebben met mij. 'ik zal justin eens bellen godverdomme' zei bryan en hij nam zijn iphone en belde naar justin. 

'hey met justin' zei justin aan de andere kant van de lijn. 'zijt gij nie beschaamd?' vroeg bryan aan hem. 'van wat bro?' vroeg justin. 'hoe durf je dat nog te vragen' zei bryan en bryan smeed de telefoon neer omdat hij zo woest was op justin. ik hoopte maar dat ik hun vriendschap nu niet had verprutst.......

--------------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now