showbizz kamp with justin bieber 63

362 26 3
                                    

'waarom staat justin bieber hier aan je deur?' vroeg jason. 'hij stalkt mij graag' zei ik om te lachen. 'jullie zijn toch getrouwd?' vroeg jason. 'ja, maar ik zal het je nu vertellen wat er gebeurt is' zei ik. 'oke doe maar!' zei jason en we gingen zitten in de zetel. 'ik zal het kort houden, mijn huwelijksnacht heeft hij door gebracht met chantel' zei ik. 'wat? dat meen je niet' zei jason. 'jawel, ik meen dat wel' zei ik. 'omg dat had ik nooit verwacht van hem' zei jason. 'awel, ik ook niet' zei ik. 'en wat ga je nu met hem doen?' vroeg jason. 'ik weet het niet, misschien hem nog even laten afzien maar dan heb ik wel jou hulp nodig' zei ik. 'ow ow ow, daar doe ik niet aan mee' zei jason. 'waarom niet?' vroeg ik. 'omdat ik niet gebruikt wil worden' zei jason. 'ik zal je goed gebruiken' zei ik. 'nee sorry maar daar doe ik niet aan mee' zei jason en hij stond recht. 'ook niet als je mij mag kussen?' vroeg ik. 'nee ook dan niet' zei jason en hij liep naar de voordeur en deed de deur open. ik liep achter hem aan en jason ging naar buiten en justin stond nog altijd aan de deur. 

jason ging weg en ik zag dat justin aan het huilen was. het deed mij eigenlijk wel pijn hem zo te zien maar wat kon ik doen? ik kon hem toch niet in één, twee, drie vergeven. ik deed dan maar de deur dicht maar hij hield de deur tegen. 'waarom doe je me dit aan?' vroeg justin. 'pardon, wat heb jij mij aan gedaan, we gaan het zo vragen' zei ik. 'ik weet dat ik fouten heb gemaakt maar ik wil alles terug hebben zoals vroeger' zei justin. 'ik ook, maar ik kan je niet in één, twee, drie vergeven. zeker niet met wat je mij hebt aangedaan' zei ik. 'ik weet het, maar ik zie je veel te graag' zei justin. 'zo graag dat je het contact met chantel zou verbreken?' vroeg ik. 'ja, direct' zei justin. 'kom even binnen' zei ik en we gingen naar de woonkamer waar we ons neerzette in de zetel. 

'waarom heb je mijn huwelijksnacht doorgebracht met chantel?' vroeg ik. 'ik weet het niet, ik herriner me niets meer van die nacht' zei justin. 'hoe komt dat?' vroeg ik. 'ik weet het niet, ik heb nogtans niet veel alcohol gedronken' zei justin. 'zou chantel misschien iets in je drankje gedaan hebben?' vroeg ik. 'dat kan want ze heeft me een drankje aangeboden zonder dat ik het gevraagt had' zei justin. 'ja, dan moeten we niet verder meer kijken hé' zei ik. 'inderdaad' zei justin. 'ughh wacht maar tot ik haar zie' zei justin. 'inderdaad, ik zal haar dit nooit vergeven maar wil jij het mij vergeven?' vroeg justin.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like, comment, follow <3 

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now