showbizz kamp with justin bieber 48

665 31 4
                                    

justin probeerde steeds terug te bellen maar bryan negeerde zijn telefoontjes steeds. 'ik wist niet dat hij zo'n klootzak was' zei bryan en aan zijn gezicht te zien was hij echt wel kwaad. 'in het begin deed hij echt lief tegen mij en nu? het is waarschijnlijk door die negatieve invloed van chantel' zei ik. 'daar kan je gelijk in hebben, ik heb echt de pest aan dat mens. zij wilt alleen maar bij justin zijn voor de media aandacht en voor zijn geld' zei bryan. 'pff die stomme trut, ik haat haar' zei ik en ik ging recht zitten op mijn bed. *tringgg tringgg tringggg* justin belde weer. 'wacht maar ik zal eens mijn gedacht zeggen nu' zei bryan en hij nam op. 'wat ben jij eigenlijk wel van plan? zo melissa laten stikken voor een trut die alleen maar bij je is voor je geld. ik had dat nooit gedacht van jou, echt nooit. ik dacht dat je meisjes respecteerde maar nee, je doet ze liever pijn. je bent echt laag, je verdient dit leven niet die je nu hebt. je hebt melissa heel veel pijn gedaan, je kunt niet geloven hoeveel. ik heb je nu niets meer te zeggen, maar het enigste dat ik nu nog wil zeggen is dat ik je de komende dagen niet meer wil horen' zei bryan en ik werd er echt stil van dat bryan zijn vriendschap opgaf voor mij. 

'huh? sorry hoor maar zij heeft mij wel laten zitten vandaag' zei justin. 'dat is geen waar! ik heb haar vanmorgend afgezet bij jou huis en die domme trut chantel heeft open gedaan en ze zei dat je niet thuis was' zei bryan. 'ik was de hele dag thuis aan het wachten op melissa' zei justin. 'ze heeft jou niet gezien maar wel die domme trut chantel' zei bryan. 'ik heb de bel één maal gehoord en chantel is dan gaan open doen' zei justin. 'dat was melissa die aan de deur stond' zei bryan. 'waarom is ze dan niet binnen gekomen?' vroeg justin. 'omdat die trut heeft gezegt dat je niet thuis was en ze heeft ook grof gereageerd tegen melissa' zei bryan. 'wat heeft ze gezegt tegen melissa?' vroeg justin. 'ze heeft gezegt dat melissa jou niet kan krijgen' zei bryan en justin schrok ervan. 'weet je wat, ik kom morgen naar melissa toe, kun je even het adres geven?' vroeg justin. 'ik denk niet dat ze je nu wil zien' zei bryan en ik knikte van nee. 'aub ik wil haar zien, ik wil alles met haar uit babbelen' zei justin en ik hoorde dat hij het wel meende. 'ik weet niet of ze het wel wil' zei bryan. 'aub geef mij haar eens' zei justin. 'je staat al heel de tijd op luidspreker' zei bryan. 'okey dankje, hey melissa. kan ik morgens eens langskomen om met je te babbelen?' vroeg justin. 'nee liever niet' zei ik. 'waarom niet?' vroeg justin. 'omdat ik je niet wil zien na wat er allemaal is gebeurt vandaag' zei ik. 'aub, denk er nog eens over na' zei justin. 'jaja' zei ik. 'je moet maar een smsje sturen met je adres' zei justin en hij legde neer. 

'wat moet ik doen?' vroeg ik aan melinda. 'je moet doen waar je jezelf goed bij voelt' zei melinda. 'ik weet niet waar ik me goed bij voel, dat is het probleem' zei ik. 'denk er nog eens over na en kom het me morgenochtend zeggen, dan kan ik nog altijd een smsje zenden naar justin' zei bryan en ze gaven me alle twee nog een knuffel en daarna verlieten ze mijn kamer. wat moest ik nu doen? met justin babbelen of niet?.....

-------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 

showbizz kamp with justin bieberWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu