showbizz kamp with justin bieber 64

340 23 3
                                    

'eeuh daar moet ik nog eens een nachtje over slapen' zei ik. 'waarom? zie je mij niet meer graag?' vroeg justin. 'ik zie jou wel nog graag maar je hebt me veel te veel pijn gedaan' zei ik. 'ik weet het en het spijt me ook ontzettend veel' zei justin. 'toch moet ik er even over nadenken' zei ik en daar bleven we dan in stilte zitten.  

ik hoorde mama binnen komen en zij verbrak de stilte. 'dag schatje' zei mama. 'dag mama' zei ik en haar gezicht veranderde meteen wanneer ze justin zag, ze kon wel braken op zijn hoofd. ze zei dan ook geen woord tegen hem. 'schatje wat wil je vanavond eten?' vroeg mama. 'hmm ik heb zin in frietjes met biefstuk en pepersaus' zei ik. 'oke, ik ga nog even naar de winkel' zei mama en ik knikte dat het goed was en ze deed teken dat ik eens mee moest komen naar de deur. ik stond op en wandelde achter mama aan tot aan de voordeur. 'waarom zit justin hier?' vroeg mama. 'hij kwam sorry zeggen' zei ik. 'en ga jij dat zomaar aanvaarden?' vroeg mama. 'nee tuurlijk niet en dat heb ik hem ook gezegd' zei ik. 'ah oke dan is het goed' zei mama en ze ging vertrok naar de winkel. ik ging terug naar de woonkamer en justin zat niet meer in de zetel. 'justin?' riep ik. 'ja' riep justin terug vanuit de keuken. 'wat ben je aan het doen?' vroeg ik terwijl ik de keuken binnen wandelde. 'ik wil iets voor je klaarmaken' zei justin. 'sorry justin maar daar heb ik echt geen zin in, ik heb liever dat je gaat' zei ik en aan justin zijn gezicht te zien vond hij dat niet echt leuk. 'wil je me zo graag buiten?' vroeg justin. 'nee maar, ik wil even alleen zijn om te denken' zei ik. 'oke, ik weet dus al genoeg' zei justin. 'nee, het is niet dat ik je niet meer wil zien, ik wil gewoon even alleen zijn' zei . 'jaja het zal wel' zei justin en hij liep naar buiten zonder mij aan te kijken. hij is ook altijd zo snel op zijn tenen getrapt hé, dacht ik in mezelf. 

ik ging dan maar in de zetel zitten en ik keek naar tv tot mama terug thuis kwam. 'waar is hij?' vroeg mama wanneer ze binnen kwam met het eten voor vanavond. 'ik heb hem weggestuurd' zei ik. 'ah deed hij moeilijk?' vroeg mama. 'nee, helemaal niet, hij wou juist iets voor mij klaar maken in de keuken maar ik had daar niet veel zin in' zei ik. 'groot gelijk heb je' zei mama en ik schilde de aardappelen voor frietjes van te maken. 'mam? wat zou jij doen?' vroeg ik. 'ik zou doen wat ik zou moeten doen' zei mama. 'wat bedoel je daarmee?' vroeg ik. 'je moet hem een koekje van eigen deeg geven' zei mama. 'hoe? dat was ook mijn idee maar jason wilt niet meewerken ik heb het hem daarjuist gevraagd' zei ik. 'misschien moet je hem omkopen' zei mama. 'hoe dan?' vroeg ik. 'met geld' zei mama. 'ik denk niet dat dat gaat werken' zei ik. 'dan zoek je maar een andere jongen die dat wel wilt doen' zei mama. 'ik zal erover nadenken' zei ik en melinda kwam ook thuis van de fitness. 

'hey' zei melinda. 'hey' antwoordde mama en ik in koor. 'is het goed dat we vanavond frietjes met biefstuk eten?' vroeg ik aan melinda. 'ja dat is goed' zei melinda en ze ging naar boven om haar te douchen. ik liep achter haar aan en ging de badkamer in. 'melinda mag ik jou iets vragen?' vroeg ik. 'ja' zei melinda terwijl ze haar water liep lopen voor in haar bad. ik vertelde haar het verhaal van vanmorgend wanneer dat justin hier was en ik stelde haar een vraag. 'wat zou jij doen in mijn plaats?' vroeg ik. 'ik zou het volledig gedaan maken' zei melinda maar was dit de beste keuze?

------------------------------------------------------------------------------------------

like en comment voor meer!

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now