showbizz kamp with justin bieber 58

449 27 4
                                    

ik sprong uit bad en deed snel een handdoek rond me. ik liep naar beneden en ik zag melinda weg rijden in haar auto. 'god verdomme' zei ik en ik rende snel naar de vaste telefoon en ik probeerde melinda te bereiken maar ze nam niet op, het was steeds haar antwoord apparaat. 'god verdomme melinda neem op' zei ik en ik probeerde haar steeds te bellen maar ter vergeefs. ik kon alleen maar afwachten. ik ging terug naar boven waar ik weer in bad kroop, wachtend op melinda.

p.o.v melinda

ik liep naar beneden en ik nam mijn handtas en de auto sleutels. ik was kwaad op justin en ik wou hem hier echt wel over aanspreken. ik deed de voordeur open en smeet hem met één knal dicht en ik stapte in de auto en reed weg naar justin's huis. ik zette de muziek luid en de ramen open om een beetje stoom af te blazen. 

een kwartiertje later kwam ik aan, aan justin zijn huis. ik parkeerde de auto op de oprit en stapte uit. ik wandelde naar de voordeur en belde aan maar er kwam niemand open doen en ik zag ook geen bewegingen in huis. waar was die pippo nu in godsnaam? bij chantel? ik belde nog een aantal keer maar geen beweging binnen. ik wandelde terug naar de auto waar ik bryan probeerde te bereiken, misschien wist hij waar justin was maar het was ook zijn antwoord apparaat. ik sprak een berichtje in: 'hey schatje, weet jij misschien waar justin is? ik heb hem dingend nodig. kusje'. hopelijk belde hij mij snel terug.

er zat maar één ding op en dat is blijven wachten tot justin thuis komt. al duurt het tot morgen en moet ik hier slapen, maar niemand kwetst mijn zus. ik ging in de auto zitten en ik wachte en ik wachte en ik wachte...

p.o.v melissa

wat was melinda nu in hemelsnaam aan het doen? het is al avond en ze is nog niet thuis. ik begon me ongerust te maken want steeds wanneer ik haar probeer te bellen is het antwoord apparaat en ik weet dat ze daar nooit naar luisterd dus heeft het geen zin om een berichtje in te spreken. ik was ondertussen al een heel tijdje uit bad en ik zat beneden naar tv te kijken maar dat interresseerde me niet echt. ik wou op zoek gaan naar melinda maar waar kon ze in hemelsnaam zijn en ik had ook geen zin om met mijn fiets rond te rijden. dus bleef ik maar in de zetel zitten tot melinda thuis komt...

p.o.v melinda

na een aantal uurtjes wachten kwam justin eindelijk thuis en het was rond 3 uur 's nachts. door het wachten had justin mij nog bozer gemaakt dus ging ik hem straks eens flink zijn vet geven!

--------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3

90ste volger krijgt een imagine <3 

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now