showbizz kamp with justin bieber 54

547 30 3
                                    

toen we aan de kerk waren werd ik uit de koets begleid door jeremy. ik was zo zenuwachtig dat ik op mijn benen stond te trillen. 'je moet niet zenuwachtig zijn, je kent justin toch al langer dan vandaag' zei jeremy. 'ja maar dan nog' zei ik en we wandelde binnen in de kerk en ik zette mijn breedste glimlach op. jazzy was het bruidsmeisje en jaxon het bruidsjongentje. ze zagen er echt cute uit. ik keek op en ik zag justin daar staan, hij was echt perfect. ik wandelde naar hem en ik ging recht over hem gaan staan. ik keek recht in zijn ogen en ik zag de tranen erin staan. 'je bent prachtig' zei justin. 'jij ook' zei ik en we gingen gaan zitten.

'vandaag zijn we hier met zen allen bijeen gekomen om justin bieber en melissa borra één te maken' zei de pastoor...

even later mochten we onse trouwbelofte voordragen aan elkaar.

'Als jij ergens voor gaat, dan vecht je daar ook voor.

Ook met klussen ben je gedreven, en ga je maar door.

We hebben heel wat meegemaakt in het afgelopen jaar

Ik vind het geweldig, dat je het wilt wagen

En mij ten huwelijk hebt durven vragen

Schat, voor mij ben je de man van mijn leven

En aan jou wil ik dolgraag het ja woord geven.'

zei ik en ik begon erbij te huilen. nu moest justin zijn trouwbelofte voorlezen.

'Ik geef je mijn liefde, ik geef je mijn hart

We doen het samen, een nieuwe start

Ik zal voor je zorgen, zorg jij dan voor mij

Liefde voor een heel leven, dat gaat nooit voorbij

Op deze dag besef ik pas hoe mooi wij zijn

Een gezamenlijke toekomst, wat lijkt mij dat fijn

Ik geef jou mijn ja-woord, en dat meen ik oprecht

Al hoop ik dat jij het zelfde tegen mij zegt

ik moest er echt bij huilen. justin schoof de ring over mijn vinger en ik schoof ook justin zijn ring over zijn vinger. 'je mag nu de bruid kussen' zei de pastoor en justin kuste me, het was de beste kus ooit. justin draagde mij naar buiten in de kerk en zette me terug in de koets. justin kwam bij me zitten en hij legde mijn arm rond me. 'ik hou van je' zei ik en ik kuste justin nog eens, de paparazzi was er precies blij mee want nu konden ze zoveel foto's nemen als ze wouden. 'ik hou ook van jou mijn prinsess' zei justin en ik legde mijn hoofd op zijn schouder.

nu reden we naar het kasteel dat we afgehuurd hadden voor het feest en ook omdat ik me een prinsess zou voelen in dat kasteel. toen we eraan kwamen stonden er al veel familie leden en vrienden. we stapte uit de koets en justin begleide me naar binnen waar het feest begon...

ik keek eens rond me en ik zag valeska. 'omg hey' zei ik. 'omg hier is ze het prinsesje' zei valeska. 'ja en gelukkiger dan ooit' zei ik. 'dat kan ik wel geloven' zei valeska en ze gaf me een knuffel. 'en hoe gaat het nog bij jou in de liefde?' vroeg ik. 'goed, heel goed zelfs' zei valeska. 'aahjaa? vertel' zei ik. 'ik ben nu met iemand samen en we zijn dolgelukkig maar niemand weet er iets van' zei valeska. 'ooh met wie? dat kan je mij toch vertellen hé' zei ik. 'met zayn' zei valeska. 'omg ben je serieus? de zayn malik?' vroeg ik. 'ja hij is hier ook maar hij is eventjes naar het toilet' zei valeska. 'omg ik ben zo blij voor jou' zei ik. 'ik ook voor jou' zei valeska en ik ging weer verder kijken of ik iemand kende...

ik zag zayn naar buiten komen van het toilet dus besloot ik om hem even goeiendag te zeggen. 'hey zayn' zei ik. 'hey melissa, hoe gaat het?' vroeg zayn. 'goed en met jou?' vroeg ik. 'geweldig hé' zei zayn. 'je moet me één ding beloven, je moet goed voor valeska zorgen' zei ik. 'dat zal ik zeker en vast doen' zei zayn en hij liep verder.

die trut chantel was hier ook en ze hangde steeds rond justin zijn nek en daar kon ik niet tegen...

----------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment

showbizz kamp with justin bieberWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu