showbizz kamp with justin bieber 18

1.2K 33 8
                                    

'oeeee je maakt me nieuwsgierig' zei valeska. 'ik maak iedereen nieuwsgierig' zei ik en begon te lachen. 'het wordt zeker weer een duivels plan' zei valeska. 'zo kun je het noemen' zei ik en ik maakte valeska alleen nog nieuwsgieriger. 'stop met me zo nieuwsgierig te maken' zei valeska. 'haha sorry ik pest jullie allemaal zo graag' zei ik. 'zolang je maar niets met mij uitsteekt' zei valeska. 'ik zou niet durven' zei ik en ik lachte geniepig. 

'beste jongeren we gaan vanmiddag een zoektocht doen, het is met alle groepen die hier verbijven en wie dat de meeste voorwerpen heeft gevonden krijgt een verassing' zei de hoofd-moni. 'wat winnen we dan?' vroeg ik. 'dat zal je wel zien, het is echt een grote verassing' zei de hoofd-moni. 'misschien is het een date met zayn en harry' zei valeska. 'daarvoor doen we het wel hé' zei ik. 'elke groep krijgt een kaart en een blaadje met waar de voorwerpen ongeveer liggen en om 13.30 uur beginnen we' zei de hoofd- moni. ik en valeska vormde een groepje zodat we van niemand last kregen. 'melissa en valeska jullie krijgen een moni mee en dat is justin' zei de hoofd- moni. 'godverdomme waarom weer die homo' zei ik tegen valeska. 'whahahaha hij kan echt niet zonder je' zei valeska door het lachen heen. 'fuck you, echt waar fuck you' zei ik en justin wandelde naar ons toe met de kaart. 

'het is 13.30 uur zullen we beginnen?' vroeg justin aan ons. 'begin maar wij zullen hier op je wachten' zie ik. 'nee we gaan dit te samen doen' zei justin. 'bhuuuh oke dan' zei ik. valeska en ik stonden recht en we keken naar de kaart waar we ons bevonden. 'er ligt hier vlakbij een voorwerp' zei valeska. 'ja en daarvoor moeten we na 20 meter naar rechts' zei ik. 'hoe weten we nu dat we 20 meter hebben gewandeld?' vroeg valeska 'ik zou het niet weten' zei ik. 'meisjes ik heb een app op mijn iphone die perfect weet hoe ver 20 meter is' zei justin. 'en dat zeg nu pas?' vroeg ik.'ja jullie waren te druk bezig met kletsen' zei justin. 'zegggg bieber geef u iphone' zei ik en justin haalde zijn iphone uit en hij gaf hem aan mij. ik ontgrendelde zijn iphone en ik stond op zijn fucking achtergrond. oke nu begin ik het toch creepy te vinden.

ik deed de app open en typte 20 meter in. 'okey we zijn ready' zei ik en we begonnen te wandelen. 'nog 6 meter, nog 5 meter, nog 4 meter, nog 3 meter, nog 2 meter , nog 1 meter, stoooooop' riep ik

we gingen daarna naar rechts en we zagen het eerste voorwerp liggen, het was een prinsessen kroontje. 'zet die maar op je hoofd' zei justin 'okey maar ik ben niet zoals sneeuwwitje die je moet wakker kussen hoor bah' zei ik en we keken terug naar de kaart.

we zochten alle voorwerpen en we hadden er 11 gevonden van de 50. 'ik denk wel dat we gewonnen zijn' zei ik. 'ik hoop het' zei valeska en justin stond er maar bij als een pataten zak. we liepen terug naar het grasveld en we toonden alle voorwerpen die we gevonden hadden. daarna gingen ik en valeska uitrusten op het gras tot ze bekendmaking deden.

'de winnaar is bekend' zei de hoofd - moni van een ander team. 'draai nie rond de pot en zeg het ons' zei ik en iedereen keek mij raar aan. 'ik weet dat ik knap ben maar je moet daarvoor niet heel de tijd zitten staren' zei ik om ze allemaal te pesten. 'de winnaar is melissa, valeska en justin' zei de hoofd-moni en we sprongen recht om ons cadeau op te halen. 'en wat is de verrassing nu' vroeg ik. 'de verassing is........

----------------------------------------------------

meer? like en comment en de mensen die mij nog niet volgen druk op de volg knop :) ♥ dan krijgen jullie ook een verassing als ik 60 volgers heb :) ♥

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now