showbizz kamp with justin bieber 26

1.1K 33 6
                                    

ik gaf hem een trap in zijn ballen. 'auuw waarom doe je dat nou?' vroeg zayn wanneer hij op de grond voor mij knielde van de pijn. 'je vroeg er zelf om' zei ik en ik keek harry aan en die moest proberen zijn lach in te houden. 'heb je nog iets te zeggen?' vroeg ik aan zayn. 'nee godverdomme mijn kloten doen pijn' zei zayn. 'eigen schuld dikke buld, jij hebt zelf gezegt dat ik mocht' zei ik. 'dat was om te lachen' zei zayn. 'voor mij is dat niet om te lachen hoor' zei ik en ik liep naar de badkamer waar ik naar het toilet ging. 

ik wandelde terug de kamer uit en zayn en harry waren weg. 'waar zijn zayn en harry?' vroeg ik aan valeska. 'die zijn terug naar die bende kinders voor een activiteit' zei valeska. 'dus hebben wij weer tijd om ons dood te vervelen' zei ik. 'ugghhh het is nog maar dag 1 en ik verveel mij al rot' zei valeska. 'ik heb een idee' zei ik. 'vertel, vertel' zei valeska. 'we kunnen vanacht terug naar onze bende gaan en gewoon in ons bed kruipen en dan verschieten ze als we terug naast hun liggen' zei ik. 'goed idee' zei valeska. 'ik zit vol met goede ideeën' zei ik en we gingen neerliggen op bed. 

een uurtje later (14 uur)

'ik heb honger, mijn buik gromt' zei valeska. 'ik heb eigenlijk ook wel honger' zei ik. 'hoe kunnen we aan eten komen?' vroeg valeska. 'ik zal het je eens vertellen hé, er ligt eten in de keuken van het restaurant' zei ik. 'waauuw moet je nu een snoepje hebben?' vroeg valeska. 'ja graag, dan heb ik misschien minder honger' zei ik. 'haha grapigaard' zei valeska.

'ik heb echt wel honger hoor' zei valeska. 'ugghh ik ook, laten we binnen sluipen in dat restaurant' zei ik. 'goed idee, dan nemen wij al het eten mee naar hier' zei valeska. 'alee, ge hebt het door' zei ik en we stonden recht en deden onze schoenen aan.

we wandelden uit de kamer en gingen naar de deur. 'okey we moeten ons hoofd beschermen om ons niet zichtbaar te maken dus doe je kap maar op' zei ik. we deden dat en we sluipten naar het restaurant. 'okey we zijn er bijna' zei valeska en we sluipten naar binnen. 'daar is de keuken' zei ik en we wandelden in de keuken.

we namen een hele hoop eten mee en we spurte terug. we liepen terug de kamer in en aten al het eten op. heel de namiddag hebben we nog een beetje gebabbeld en elkaar gepest...

het werd snel avond en het was tijd om ons volgend plannetje uit te voeren. we namen onze spullen en wachte tot het 21 uur was, dan lag iedereen al te slapen. we wisten dat zayn en harry nog een laatte activiteit hadden gepland dus hadden we nog tijd genoeg om in de kamer te blijven. 

het was iets na 21 uur en we namen onze spullen vast en gingen terug naar ons gebouw. we wandelden daar stilletjes naar binnen en valeska ging naar haar kamer en ik naar het mijne. melinda lag al inslaap en ik ging stilletjes naast haar liggen. ik wil haar reactie morgen voor geen geld van de wereld missen......

-------------------------------------------------------------------------------------------

meer? like en comment <3 follow <3 

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now