showbizz kamp with justin bieber 14

1.2K 31 7
                                    

dag 3

ik werd wakker gemaakt door melinda. 'opstaan slaapkop' zei melinda. 'jaja niet zagen' zei ik en ik draaide mij nog eens om. 'opstaan opstaan opstaan' zat melinda steeds te roepen en ik smeet mijn kussen naar haar zodat ze zou zwijgen maar ze bleef het voort zeggen. 'als je nu niet zwijgt gooi ik met iets harder hoor' zei ik en ze zweeg meteen, zo doe je dat dacht ik in mezelf. na een tijdje stond ik recht en ging ik naar de badkamer om een douche te nemen. ik kleede mij uit en stapte in de douche en deed de kraan open maar er liep geen water uit. ik draaide er een paar keer aan maar nog kwam er geen water uit. ik stapte dan maar uit de douche en ik smeet mijn handdoek rond mij heen. ik wandelde uit de badkamer en ging naar de gang gaan kijken achter een moni, iedereen keek mij eens scheef aan wanneer ik paseerde maar ik trok mij daar niets van aan. even later vond ik een moni en ik wandelde ernaar toe. 'waarom gaat de douche niet?' vroeg ik. 'er is geen water meer' zei de moni. 'dus ik moet een hele dag doorbrengen zonder te douchen?' vroeg ik. 'ja, je gaat er niet van dood hoor' zei de moni. 'oooh jawel' zei ik kwaad en ik liep terug naar mijn kamer. 'heb je dat nu nog geweten, dat ze geen water hebben' zei ik tegen melinda. 'ja want jij doucht veel te veel' zei melinda. 'oh non zwijg' zei ik en ik deed mijn kleren aan. toen ik klaar was met mijn kleren aan te doen deed ik mijn make-up op en een halve bus parfum.

'iedereen naar buiten' zei één van de moni's en ik deed mij all stars aan. melinda deed ook haar schoenen aan en ik hoorde haar tieren in de gang. 'whaaaaaaaa wie heeft er tandpasta in mijn schoenen gedaan?' riep ze luid en ik lag plat van het lachen. ik liep haar gewoon voorbij en ging naar de kamer van valeska. 'wat heb je wel uitgestoken met je zus?' vroeg valeska wanneer ze uit haar kamer kwam. 'ik heb tandpasta in haar schoenen gedaan' zei ik en we begonnen alle 2 te lachen. 'en goed geslapen?' vroeg ik. 'jaaaa super goed, ik heb gedroomd over zayn' zei valeska. 'oei oei oei, de details moet ik niet weten' zei ik en we zaten nog steeds te lachen. we wandelden naar het grasplein om te verzamelen om straks te gaan eten. 'ik hoop dat we zayn en harry nog eens tegenkomen' zei valeska. 'ik hoop het ook maar jij zou wel nog eens een zoen willen krijgen hé van zayn' zei ik. 'jaaaah duuuuh tuurlijk wil ik dat' zei valeska.

'we gaan vertrekken naar het ontbijt' zei justin en we wandelden met heel de bende naar de zaal waar we mochten aanschuiven voor het ontbijt. ik nam echt veel eten mee omdat ik reuze honger had. we gingen aan tafel zitten en terug kwam justin bij ons zitten, recht over mij. wat had hij in hemelsnaam nodig van mij? 'hij vindt je leuk nanana' zei valeska. 'nee, hij vindt me niet leuk. hij is mijn nieuwe stalker' zei ik en valeska begon te lachen. we begonnen te eten en justin keek af en toe eens naar mij maar ik deed alsof ik het niet zag. 

'hebben jullie goed geslapen?' vroeg justin aan ik en valeska. 'jaah we hebben super goed geslapen' antwoorde valeska terug. 'en heb jij goed geslapen?' vroeg ik. 'bwaja redelijk' zei justin. ik probeerde eens vriendelijk te doen tegen justin en het was gelukt, mijn eerst overwinning van de week. vriendelijk zijn tegen mensen die ik haat. ik en valeska aten alles op en gingen daarna terug naar buiten naar het grasveld. we gingen vandaag verschillende workshops doen en ik hoopte maar dat we iets tof deden. 

'we gaan nu groepjes maken van de workshops' zei de hoofd-moni en ze riepen de namen af. 'elise, kyana, evy, gaelle, nicolas, sharon en valeska gaan mee met moni 1. 'lynn, tina, jonas, matthias, femke, kyenta, austin, celien en sarah gaan mee met moni 2. camille, fien, margot, melinda, chiara en djaline gaan mee met moni 3 en melissa gaat mee met moni 4' zei de hoofd- moni en ik vroeg mij af waarom ik alleen mee moest met een moni. konden ze mij ook niet gewoon in een groepje steken?

ze zeiden welke nummers de moni's hadden en nummer 4 was fucking justin bieber. ik ging dat dus niet overleven om daar alleen een workshop mee te doen, ik vermoord die nog!....

----------------------------------------------------------------------------

meer? <3 like en comment <3 

showbizz kamp with justin bieberWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu