showbizz kamp with justin bieber 16

1.2K 27 3
                                    

njaa ik weet niet echt hoe ik het moet zeggen' zei justin, wat was daar nu zo moeilijk aan om te zeggen wat hij van mij vindt? 'als je het niet zegt hang ik nog eens je kleren in de boom' zei ik. 'je durft niet' zei justin. 'je had dat beter niet gezegt' zei ik en ik stond recht. 'het was maar een grapje' zei justin. 'bij mij is dat geen grapje hoor' zei ik. 'aub doe het niet' zei justin smekend en hij keek mij aan met een droevig gezichtje. 'alee ik ga het voor één keer niet doen' zei ik en ik ging terug gaan zitten.

' zeg nu eens wat je van mij vind of anders binnen 100 jaar weet ik het nog niet' zei ik. 'ik zal het eerlijk vertellen' zei justin en hij legde zijn gitaar neer. 'okeey doe maar' zei ik. 'hmm ja ik vind je een heel mooi meisje en ik denk ook wel dat je heel lief kunt zijn maar je hebt een boos karakter en dat schrikt jongens een beetje af' zei justin. 'dus je vindt mij mooi?' vroeg ik. 'ja ik vind je mooi en schattig' zei justin. valeska had dus wel gelijk dat justin verliefd was op mij. 'en jij moet nu ook eerlijk vertellen wat je van mij vindt' zei justin. 'nee' zei ik. 'jawel ik heb het ook eerlijk verteld' zei justin. 'okey okey ik zal het zeggen...... als ik in mijn sterfbed lig....' zei ik en zo peste ik justin. 'alee zeg het of ik hang jou kleren in de boom' zei justin. 'doe maar, je zal veel werk hebben en je moet ook weten dat ik dan nog iets ga terug doen hé' zei ik. 'okeey nee laat maar dan' zei justin. 'brave jongen' zei ik en ik lachte naar hem. hij had eigenlijk wel nog mooie bruine ogen. 

we zongen nog enkele iedjes en zo vloog de voormiddag snel voorbij. iedereen verzamelde op het grasveld en valeska kwam naar mij toe gelopen. 'en hoe was het met justin' vroeg valeska. 'goed goed' zei ik. 'dat klinkt verdacht, je hebt hem zeker vastgebonden hé en hem dan gemarteld' zei valeska. 'nee, ik ben heel braaf geweest' zei ik. 'dat geloof ik niet' zei valeska. 'jawel het is echt waar en hij heeft ook gezegt tegen mij wat hij van mij vindt' zei ik. 'zeg zeg zeg zeg ik ben nieuwsgierig' zei valeska en ze nam mij appart. 'en wat vindt justin van jou?' vroeg valeska. 'hij vindt mij mooi en cute' zei ik. 'zie je wel, justin is verliefd op jou' zei valeska. 'jaja ik weet het nu ook hoor' zei ik en we gingen terug naar de bende. 

'we gaan nu gaan eten' zei één van de moni's en we wandelden terug naar de eetzaal. het was vanmiddag frietjes met biefstuk om te eten. ik had daar echt veel zin in. we schuifde aan en namen ons eten en we wandelden daarna terug naar de tafel en we gingen gaan zitten. er moest terug één moni bij ons zitten en dat was weer justin en hij kwam terug over mij zitten. 'hij kan niet meer zonder jou' fluisterde valeska in mijn oor. 'je kent dat hé stalkers' zei ik en justin had het waarschijnlijk wel gehoord. 

'heb jij stalkers?' vroeg justin. 'jaaa' zei ik overtuigend. 'ken ik ze' vroeg justin. 'jaa je kent ze zeker' zei ik. 'wie is het?' vroeg justin. ik kon moeilijk zeggen dat hij het was hé........

---------------------------------------------------------------------------------

meer? <3 like en comment <3 

showbizz kamp with justin bieberWhere stories live. Discover now